Δάσκαλοι και φοιτητές συνελήφθησαν στο Nakhon Ratchasima για συγκέντρωση και κατανάλωση αλκοόλ, παραβιάζοντας το διάταγμα έκτακτης ανάγκης της χώρας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nation TV

Nakhon Ratchasima -

Μια ομάδα 23 καθηγητών και φοιτητών πανεπιστημίου συνελήφθησαν σε ένα σπίτι στην περιοχή Mueng της επαρχίας Nakhon Ratchasima χθες το απόγευμα, 21 Αυγούστου, επειδή φέρεται να μάζευαν και έπιναν αλκοόλ χωρίς να φορούν μάσκες προσώπου και τηρούσαν κοινωνική απόσταση.

Ο υποδιοικητής της επαρχίας Visoot Chatchawanwong ανέφερε σήμερα το πρωί, 22 Αυγούστου, ότι η σύλληψη πραγματοποιήθηκε αφού ειδοποιήθηκαν οι αξιωματούχοι για συμπεριφορά συγκέντρωσης σε ένα διώροφο σπίτι σε ένα χωριό Nakhon Ratchasima.

Κατά την έφοδο, μια ομάδα 23 ατόμων, των οποίων οι ηλικίες σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μεταξύ 20-35 ετών, βρέθηκαν να έπιναν αλκοόλ χωρίς να έχουν λάβει προληπτικά μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nation TV

Σύμφωνα με την αρχική ανάκριση ενός από τα παλαιότερα μέλη της ομάδας, υποστήριξε ότι ήταν καθηγητής συνδεδεμένος με πανεπιστήμιο της επαρχίας και όσοι έπιναν μαζί του ήταν μαθητές του. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν και ήπιαν μαζί. Ωστόσο, η επίσημη έρευνα αποκάλυψε ότι η ομάδα μαζευόταν και έπινε για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες πριν από τη σύλληψη.

Η ομάδα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Muang Nakhon Ratchasima για νομικές διαδικασίες για τις αρχικές κατηγορίες παραβίασης της επαρχίας Nakhon Ratchasima για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19 και του νόμου περί μεταδοτικών ασθενειών.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης στην Ταϊλάνδη, κάθε είδους συγκέντρωση για πάρτι ή συναναστροφή με το αλκοόλ είναι αντίθετη με τους κανόνες για την πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.