Δύο σοβαρά τραυματίες μετά από δύο τροχαία ατυχήματα σε διασταύρωση Phan Thong

ΦΩΤΟ: Chamnan / Si Racha

Τσονμπούρι –

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένα σεντάν έπεσε σε μια μηχανή σε μια διασταύρωση στην περιοχή Phan Thong.

Η αστυνομία του Phan Thong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στη διασταύρωση Marb Pong στο Marb Pong.

Στο σημείο έφτασαν μέλη έκτακτης ανάγκης για να διαπιστώσουν ότι ένα σεντάν προσέκρουσε σε τοίχο και μια μοτοσικλέτα κατεστραμμένη στο δρόμο.

Ο οδηγός μοτοσικλέτας, ο κ. Jaroen Ritkratoak, 33 ετών, και ο οδηγός σεντάν, κ. Somkuan Supan, 49 ετών, τραυματίστηκαν και οι δύο σοβαρά. Ο Jaroen, ωστόσο, ήταν γνώστης και ικανός να απαντήσει σε ερωτήσεις πριν πάει στο νοσοκομείο.

Ο Somkuan απομακρύνθηκε από το σεντάν του μετά από εκτεταμένη προσπάθεια καθώς οι διασώστες χρησιμοποίησαν ένα σαγόνι ζωής για να τον βγάλουν με επιτυχία από τα συντρίμμια.

Ο Jaroen είπε στους δημοσιογράφους: «Περνούσα από τη διασταύρωση κατά τη διάρκεια ενός πράσινου φαναριού όταν το όχημα του κ. Somkuan έπεσε πάνω μου και έτρεξε το φως».

Η αστυνομία του Phan Thong συνεχίζει την έρευνά της και ελέγχει τα πλάνα CCTV για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Δεν έχουν ακόμη δηλώσει αν οι δηλώσεις του Jaroen είναι ακριβώς αυτό που συνέβη.

ΦΩΤΟ: Chamnan / Si Racha

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.