Η Ταϊλάνδη επιβεβαιώνει την "Επέκταση Phuket Sandbox 7+7" σε ισχύ

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού. Οι δηλώσεις τους είναι δικές τους.

Μπανγκόκ, 17 Αύγουστος 2021 «Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα Phuket Sandbox έχει λάβει το πράσινο φως από το Κέντρο Διαχείρισης Κατάστασης COVID-19 (CCSA) για αναβάθμιση ως «Επέκταση Phuket Sandbox 7+7». € παρέχοντας στους πλήρως εμβολιασμένους διεθνείς ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές για να επισκεφθούν πολλούς προορισμούς της Ταϊλάνδης χωρίς να χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα.

Από τις 16 Αυγούστου 2021, το πρόγραμμα «Phuket Sandbox 7+7 Extension» επιτρέπει στους δικαιούχους διεθνείς ταξιδιώτες να μειώσουν την υποχρεωτική διαμονή στο Πουκέτ από 14 σε 7 ημέρες, μετά τις οποίες μπορούν να περάσουν άλλες 7 διανυκτερεύσεις στο Krabi (Ko Phi Phi, Ko Ngai, ή Railay), Phang-Nga (Khao Lak ή Ko Yao) ή Surat Thani (Samui Plus – Ko Samui, Ko Pha-ngan ή Ko Tao).

Τα υπάρχοντα μέτρα εισόδου για το πρόγραμμα Phuket Sandbox παραμένουν αμετάβλητα για την επέκταση 7+7. Ωστόσο, οι ταξιδιώτες που σχεδιάζουν να περάσουν άλλες 7 διανυκτερεύσεις έξω από το Πουκέτ πρέπει να λάβουν ένα «Έντυπο μεταφοράς» που εκδόθηκε από το ξενοδοχείο τους στο Πουκέτ, το οποίο να υποδεικνύει ότι έχουν μείνει στο Πουκέτ για 7 νύχτες, το οποίο θα πρέπει να δείξουν μαζί με τα αρνητικά αποτελέσματα. από τα δύο τεστ COVID-19 τους (που πραγματοποιήθηκαν την Ημέρα 0 και την Ημέρα 6-7 στο Πουκέτ).

Το ταξίδι από το Πουκέτ προς τις επιλεγμένες περιοχές στο Krabi, Phang-Nga ή Surat Thai είναι διαθέσιμο μόνο μέσω εγκεκριμένων διαδρομών και τρόπων μεταφοράς.

Το Surat Thani (Samui Plus - Ko Samui, Ko Pha-ngan ή Ko Tao) είναι προσβάσιμο μέσω απευθείας πτήσης εσωτερικού της Bangkok Airways στο δρομολόγιο Phuket-Ko Samui.

Το Krabi (Ko Phi Phi, Ko Ngai ή Railay) είναι προσβάσιμο με υπηρεσίες πλοίων και πορθμείων με πιστοποίηση SHA Plus από εγκεκριμένες προβλήτες.

Το Phang-Nga (Khao Lak) είναι προσβάσιμο με υπηρεσίες μεταφοράς αυτοκινήτου με πιστοποίηση SHA Plus από το Πουκέτ απευθείας στα ξενοδοχεία με πιστοποίηση SHA Plus.

Το Phang-Nga (Ko Yao Noi ή Ko Yao Yai) είναι προσβάσιμο μέσω υπηρεσιών πλοίων και πορθμείων που έχουν πιστοποιηθεί από την SHA Plus από εγκεκριμένες προβλήτες.

Μόλις οι ταξιδιώτες ολοκληρώσουν την παράταση 7 διανυκτερεύσεων στο Krabi, Phang-Nga και Surat Thani (Samui Plus) και βγουν αρνητικοί στο τρίτο τεστ COVID-19 (που διενεργήθηκε την Ημέρα 12-13), θα λάβουν ένα †˜Δηλώστε το έντυπο από το ξενοδοχείο τους και θα μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε άλλους προορισμούς στην Ταϊλάνδη.

Εάν η διαμονή στο Krabi, Phang-Nga ή Surat Thani (Samui+) είναι μικρότερη από 7 διανυκτερεύσεις, οι ταξιδιώτες πρέπει να μεταβούν απευθείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ την ημέρα της αναχώρησης. Στο λιμάνι εισόδου πίσω στο Πουκέτ, θα πρέπει να επιδείξουν ένα αεροπορικό εισιτήριο ή άλλη απόδειξη του διεθνούς ταξιδιού τους από το Πουκέτ.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ στην ιστοσελίδα του ΤΑΤ.

Κατά την Ταϊλάνδη, η TAT θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους τους ταξιδιώτες να συνεχίσουν DMHTTA προφυλάξεις για την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19: D«Αποστασιοποίηση», M Φορώντας μάσκα, H – Πλύσιμο χεριών,  TΈλεγχος θερμοκρασίας, TΔοκιμές για COVID-19 και AΕφαρμογή ειδοποίησης.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/