Το Υπουργείο Υγείας του Τσονμπούρι αναφέρει 1,457 νέα κρούσματα Covid-19 με 6 θανάτους

Τσονμπούρι –

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε σήμερα 1,457 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 με 6 νέους θανάτους, στις 15 Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει συνολικά 45,813 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 20,746 άτομα να εξακολουθούν να βρίσκονται υπό ιατρική φροντίδα/επίβλεψη και με συνολικά 241 καταγεγραμμένους θανάτους στο Chonburi από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου. . Οι λεπτομέρειες για τους χθεσινούς έξι νέους θανάτους δεν δόθηκαν, κάτι που είναι τυπικό για το τμήμα υγείας.

Επιπλέον, 1,124 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν και ανακτήθηκαν χθες στο Chonburi. 24,826 άνθρωποι συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει στο Chonburi από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Mueang Chonburi 352, Si Racha 425, Banglamung (Pattaya) 191, Panat Nikhom 84, Sattahip 34, Ban Bueang 140, Pan Thong 106, Bor Thong 22, Ko Chan 24, Nong Yai 21, Koh Si Chang 2 νέες περιπτώσεις, και μεταφέρθηκε από άλλες επαρχίες για ιατρική περίθαλψη.

 

Αναλυτικά οι υποθέσεις έχουν ως εξής:

1. Cluster, King's Pack Industrial Company, Mueang Chonburi District, 10 θήκες
2. Cluster, Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd., Si Racha District, 9 θήκες
3. Cluster, Siam Industrial Adhesive Tape Co., Ltd. Nong Yai District, 6 θήκες
4. Cluster, Siam DENSO Manufacturing Company, Panthong District, Co., Ltd. 5 περιπτώσεις
5. Επικίνδυνα επαγγέλματα όπως οδηγοί ταξί, ρόλοι που αντιμετωπίζουν πελάτες: 31 άτομα
6. 15 ιατρικό προσωπικό
7. 26 άτομα σε διάφορες επιχειρήσεις στην επαρχία Rayong
8. Γενικά στενές επαφές:
8.1 στις 293 οικογένειες
8.2 από 244 θέσεις εργασίας
8.3 38 στενά πρόσωπα/φίλοι
8.4 Έγινε μέλος σε ένα πάρτι - 4 άτομα
9. Στενές επαφές (υπό διερεύνηση) 165 υποθέσεις
10. Επί του παρόντος υπό διερεύνηση γενικά για την πηγή μόλυνσης από Covid-19-611 κρούσματα

Συνολικά ελήφθησαν 1,694 αναζητήσεις στενής επαφής σήμερα με 229 αρχικές προληπτικές αναζητήσεις και εκκρεμούν περισσότερες προληπτικές αναφορές αναζήτησης.

Αυτήν τη στιγμή, στο Chonburi, υπάρχουν ομάδες του Covid-19 σε 21 εγκαταστάσεις και πέντε αγορές, 10 στρατόπεδα εργατών στον τομέα των κατασκευών και τέσσερις κοινότητες. Το TPN media σημειώνει ότι αυτές οι πληροφορίες συμπλέγματος φαίνεται να είναι ξεπερασμένες, αλλά είναι αυτές που παρέχονται από τις αρχές.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/