Η Thai Vietjet επεκτείνει την Υποστήριξη στους Επιβάτες κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αναστολής Ταξιδίου

Μπανγκόκ, 13 Αυγούστου 2021 – Σύμφωνα με την κλιμακούμενη κατάσταση του COVID-19 και την ανακοίνωση της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT) σχετικά με την αναστολή ταξιδιών για περαιτέρω πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19, η Thai Vietjet επιβεβαίωσε την προσωρινή αναστολή των πτήσεων εσωτερικού έως τις 20 Αυγούστου 2021. Η αεροπορική εταιρεία παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση.

Προκειμένου να υποστηριχθούν οι επιβάτες που κατέχουν τα εισιτήρια της αεροπορικής εταιρείας σε ολόκληρο το δίκτυο πτήσεων εσωτερικού της με ημερομηνίες ταξιδιού μεταξύ Ιούλιος 21 - Αύγουστος 31, 2021, ανεξάρτητα από την περίοδο κράτησης, η αεροπορική εταιρεία έχει επεκτείνει την πολιτική ανάκτησης υπηρεσιών, σύμφωνα με την οποία οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μία από τις ακόλουθες επιλογές:

  1. Δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας πτήσης για μία φορά. Η νέα ημερομηνία ταξιδιού πρέπει να είναι μέχρι Δεκέμβριος 31, 202(Ημερομηνίες διακοπής λειτουργίας: 13 και 23 – 25 Οκτωβρίου, 18 – 21 Νοεμβρίου, 4 – 6 Δεκεμβρίου, 10 – 12 και 25 – 31, 2021) και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα πτήσεων. Η αλλαγή δρομολόγησης δεν ισχύει. Or
  2. Διατηρώντας την αξία του εισιτηρίου ως Πιστωτικό Κέλυφος, το οποίο παρέτεινε την ισχύ έως Δεκέμβριος 31, 2021

Οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία για να ζητήσουν υποστήριξη όπως αναφέρεται παραπάνω (τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης), μέσω των παρακάτω καναλιών:

  1. Επιβάτες, που έκαναν κράτηση εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας www.vietjetair.com/, μπορεί να αλλάζει βολικά τις πτήσεις μέσω της λειτουργίας "Διαχείριση κράτησης" στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας
  2. Με ηλεκτρονική φόρμα στο https://1th.me/zRE1K
  3. Με γραμμή: @Thaivietjet και ζωντανή συνομιλία μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  4. Με e-mail: vz.support@vietjetair.com

Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία εξακολουθεί να διατηρεί τις πτήσεις φορτίου και τις διεθνείς ημιεμπορικές πτήσεις της ως συνήθως. Η Thai Vietjet δεσμεύεται να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και έχει καταβάλει συνεχείς προσπάθειες για να παρέχει όλα τα πιθανά κανάλια επικοινωνίας και πολιτικές για την καλύτερη υποστήριξη των επιβατών της κατά τη διάρκεια της τρέχουσας επιδημίας COVID-19.

###

Σχετικά με το Vietjet:

Η νέας εποχής αερομεταφορέας Vietjet όχι μόνο έφερε επανάσταση στον κλάδο των αερομεταφορών στο Βιετνάμ, αλλά υπήρξε επίσης μια πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία σε όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο. Με επίκεντρο την ικανότητα διαχείρισης κόστους, τις αποτελεσματικές λειτουργίες και την απόδοση, η Vietjet προσφέρει ευκαιρίες πτήσεων με εξοικονόμηση κόστους και ευέλικτους ναύλους, καθώς και διαφοροποιημένες υπηρεσίες για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών.

Η Vietjet είναι πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) με το πιστοποιητικό IATA Operational Safety Audit (IOSA). Ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός αερομεταφορέας του Βιετνάμ, η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε με την υψηλότερη κατάταξη για ασφάλεια με 7 αστέρια το 2018, το 2019 και το 2020 από τον μοναδικό ιστότοπο στον κόσμο για την ασφάλεια και την αξιολόγηση προϊόντων airlineratings.com και κατατάχθηκε ως μία από τις 50 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για υγιή χρηματοδότηση και λειτουργίες από την Airfinance Journal το 2018 και το 2019. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ονομαστεί ως η καλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους από διάσημους οργανισμούς όπως οι Skytrax, CAPA, Airline Ratings και πολλοί άλλοι.

Η Thai Vietjet συνεργάζεται με τη Vietjet για να επεκτείνει το δίκτυο πτήσεων της και να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες στον κόσμο να ανακαλύψουν την Ταϊλάνδη και πολλές άλλες χώρες. Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί 14 εσωτερικά δρομολόγια από Μπανγκόκ προς Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi, Hat Yai, Khon-kaen, Nakhon Si Thammarat, Ubon Ratchathani, Surat Thani, Udon Thani συν την απευθείας πτήση από Chiang Rai προς Πουκέτ, Hat Yai και Udon Thani, απευθείας πτήση από Chiang Mai προς Nakhon Si Thammarat, 8 δρομολόγια που συνδέουν την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, όπως η Μπανγκόκ προς το Da Lat/Da Nang και περισσότερα διεθνή δρομολόγια από την Ταϊλάνδη προς την ηπειρωτική Κίνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vietjetair.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/