Δεν μπορείτε να φάτε μέσα; Μπορείτε ακόμα να υποστηρίξετε τα αγαπημένα σας τοπικά εστιατόρια κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου Αυγούστου με το HungryNow ΚΑΙ να εξοικονομήσετε χρήματα!

Pattaya/Bangsaen/Chonburi-

Ο Αύγουστος συνεχίζεται και μαζί του, το Chonburi παραμένει επί του παρόντος μια «σκούρα κόκκινη ζώνη», που ονομάζεται επίσης ζώνη μέγιστου ελέγχου, για ολόκληρη την επαρχία υπό τις τρέχουσες εντολές και μέτρα της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης που σχετίζονται με τον Covid-19.

Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνονται πολλά σκληρά μέτρα για τον έλεγχο της κατάστασης και οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να «Μένουμε Σπίτι» και «Μείνετε Ασφαλείς» αυτή τη στιγμή μέχρι να βελτιωθεί η επιδημία του Covid-19 τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Δυστυχώς, για πολλά από τα αγαπημένα μας εστιατόρια, Αυτό σημαίνει ότι περιορίζονται μόνο σε παραλαβή και παράδοση. Στην πραγματικότητα, εάν ένα εστιατόριο βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο ή πολυκατάστημα, επί του παρόντος επιτρέπεται να προσφέρουν μόνο επιλογές παράδοσης. Οι φίλοι μας στο HungryNow Καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι αυτό για τα εστιατόρια που επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτά και θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο ενώ υποστηρίζετε το αγαπημένο σας εστιατόριο.

HungryNow κατανοεί επίσης πόσο δύσκολο είναι αυτό για πελάτες που θέλουν να υποστηρίξουν τα αγαπημένα τους εστιατόρια ή συχνά προτιμούν να τρώνε σε αυτά, αλλά θέλουν να σας ενημερώσουν ότι ΑΚΟΜΑ δίνετε την υποστήριξή σας στον αγαπημένο σας χώρο χρησιμοποιώντας HungryNow σε συνεργασία μαζί τους.

HungryNow, η Chonburi και ο αρχηγός παράδοσης της Pattaya, έχει ήδη εξαιρετικές επιλογές σαν δωρεάν παράδοση εντός 20 χιλιομέτρων, χιλιάδες συμμετέχοντα εστιατόρια με περισσότερα προστιθέμενα κάθε εβδομάδα και δολοφονικές καθημερινές προσφορές και προσφορές στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος ΟΛΟΙ οι χρήστες και όχι μόνο περιορισμένοι χρήστες ή μέλη «VIP». 

HungryNow θέλει να υποστηρίξει τους συνεργάτες του εστιατορίου και να σας βοηθήσει να υποστηρίξετε τα αγαπημένα σας εστιατόρια εξοικονομώντας χρήματα. Για όλο τον Αύγουστο, εδώ είναι μια πολύ ειδική προσφορά για εσάς:

Ισχύει έως 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΩΔΙΚΟΣ: SUPPORT20

Λάβετε έκπτωση 20 £ όταν αγοράσετε τουλάχιστον 100 ฿ σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

  1. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο 5 φορές ανά χρήστη
  2. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις 11:00 π.μ. και μετά
  3. Ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ήδη εκπτωτικά είδη
  4. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν η παραγγελία είναι ίση ή μεγαλύτερη από την απαιτούμενη ελάχιστη παραγγελία. 

Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους, αλλά απλά κάνοντας μια παραγγελία, υποστηρίζετε τα αγαπημένα σας μέρη μέχρι να μπορέσετε να τα επισκεφθείτε ξανά από κοντά.

 

Έχετε υπόψη σας επίσης, HungryNow ξεκίνησε κατά το πρώτο ξέσπασμα του Covid-19 πέρυσι και έχει άφθονη εμπειρία στην παροχή ασφαλούς, ανέπαφης παράδοσης σε εσάς και την οικογένειά σας.

 

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο μενού τους, να βρείτε τα αγαπημένα σας εστιατόρια και να παραγγείλετε σήμερα κάνοντας δεξί κλικ ΕΔΏ.

 

Σχετικά με το HungryNow

HungryNow είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία παράδοσης φαγητού στην Πατάγια, το Bang Saen και το Amata Nakorn που συνδέει τους ανθρώπους με τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Το κάνουν αυτό ενδυναμώνοντας τις τοπικές επιχειρήσεις και με τη σειρά τους, δημιουργούν νέους τρόπους για τους ανθρώπους να κερδίζουν, να εργάζονται και να ζουν.

Ξεκίνησαν με τη διευκόλυνση της παράδοσης από πόρτα σε πόρτα, αλλά το βλέπουν ως μόνο την αρχή της σύνδεσης των ανθρώπων με δυνατότητες - ευκολότερα βράδια, πιο ευτυχισμένες μέρες, μεγαλύτερους λογαριασμούς ταμιευτηρίου, ευρύτερα δίχτυα και ισχυρότερες κοινότητες.

HungryNow έχει την έδρα της στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και έχει το πρώτο υποκατάστημα στην Πατάγια και το δεύτερο στο Bang Saen. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε https://hungrynow.co.th

Επικοινωνία

Για HungryNow:

marketing@hungrynow.co.th

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/