«NIA» καλλωπίζει ταλέντα της SpaceTech καλωσορίζοντας την Space Economic Growth

Μπανγκόκ 11 Αυγούστα 2021 â€“ Η Εθνική Υπηρεσία Καινοτομίας της Ταϊλάνδης (Δημόσιος Οργανισμός) or NIA παρουσιάζει 10 Startups της SpaceTech από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Startup Space Economy – «Space Economy: Lifting Off 2021» στην Ημέρα επίδειξης. Το πρόγραμμα στοχεύει να καλλιεργήσει ταλέντα για να γίνουν ειδικοί στη διαστημική τεχνολογία. Αυτό περιλαμβάνει μια ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν διαστημικές τεχνολογίες για την υποστήριξη της εθνικής ανάπτυξης και την ενίσχυση της παγκόσμιας διαστημικής βιομηχανίας, η οποία σήμερα αξίζει 50 δισεκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να φτάσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια τα επόμενα 20 χρόνια. Δέκα επιλεγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις θα υποστηριχθούν σθεναρά για να μπορέσουν να αναπτύξουν τους δικούς τους δορυφόρους ή να δημιουργήσουν επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη SpaceTech για τη μείωση των εισαγωγών στο εξωτερικό.

Δρ. Pun-Arj Chairatana, Εκτελεστικός Διευθυντής της NIA είπε, η NIA έχει την πολιτική να υποστηρίζει τις startups της SpaceTech μέσω της Space Economy: Lifting Off 2021Πρόγραμμα προετοιμασίας της Ταϊλάνδης για τη διαστημική οικονομία, η οποία σήμερα αξίζει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια, και στα επόμενα 20 χρόνια, η αξία θα αυξηθεί για περισσότερα από 1 τρισεκατομμύρια δολάρια ή περίπου. ένα33 τρισεκατομμύρια μπατ (Πηγή: Οργανισμός Ανάπτυξης Γεω-Πληροφορικής και Διαστημικής Τεχνολογίας (Δημόσιος Οργανισμός) ή GISTDA). Αυτό το πρόγραμμα θα ενισχύσει τη διαστημική βιομηχανία της Ταϊλάνδης και θα αναπτύξει ανθρώπινο δυναμικό για την εξερεύνηση, την κατανόηση, τη διαχείριση και τη χρήση του διαστήματος. Επιπλέον, η NIA βλέπει ότι η διαστημική οικονομία θα γίνει μια σημαντική κινητήρια δύναμη για την ώθηση της οικονομίας και την αύξηση του ΑΕΠ της Ταϊλάνδης ανάλογα. Ως εκ τούτου, η NIA έχει συνεργαστεί τόσο με δημόσιο όσο και με ιδιωτικό τομέα για την ανάπτυξη, την παροχή και τη χρήση προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με το διάστημα, που κυμαίνονται από

Έρευνα και ανάπτυξη

Η κατασκευή και χρήση διαστημικής υποδομής όπως επίγειοι σταθμοί

Εκτόξευση οχημάτων και δορυφόρων

Εφαρμογές με δυνατότητα διαστήματος (εξοπλισμός πλοήγησης, δορυφορικά τηλέφωνα, μετεωρολογικές υπηρεσίες, κ.λπ.)

Η επιστημονική γνώση που δημιουργείται από τέτοιες δραστηριότητες

Ο Δρ Pun-arj συνέχισε,  το Space Economy: Lifting Off 2021 Το πρόγραμμα έχει επιλέξει 10 ομάδες startup, οι οποίες είναι όλες ενδιαφέρουσες και έχουν τη δυνατότητα να οικοδομήσουν τη μελλοντική δημιουργία αξίας της διαστημικής οικονομίας που περιλαμβάνει â€œSpace Composites,â€: Προηγμένα υλικά για εξοπλισμό εξερεύνησης διαστήματος,  “iEMTEKâ€: Κεραίες για μικρά δορυφορικά συστήματα επικοινωνιών, “NBSPACE†: Μικροί δορυφόροι για εξερεύνηση του διαστήματος “Irissar”: Ραντάρ, εξοπλισμός και συστήματα που σχετίζονται με το διάστημα, "Αλαγόνο" Μπαλόνι εξερευνητής ατμόσφαιρας, “Plus IT Solution”: Σύστημα ανάλυσης διαστήματος από δορυφορικές εικόνες για την παρατήρηση αλλαγών στη γεωγραφία και άλλες χρήσεις, «Κρυπτόν».: Καινοτόμο έργο κρυπτονίτη που είναι μια εξέλιξη του δορυφόρου, "Spacedox": Σύστημα ανάλυσης ποιότητας αέρα χρησιμοποιώντας μπαλόνια και δορυφόρο Lora που πετούν ψηλά, “Emone”: Τεχνολογία τροχιακού ελέγχου ταχύτητας για μείωση της ποσότητας διαστημικών απορριμμάτων και "Κόλλα Tripler": Κόλλες για διαστημικό εξοπλισμό ή εργαλεία.

Ο Dr. Krithpaka Boonfueng, Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής (Σύστημα Καινοτομίας) της NIA πρόσθεσε,το  Space Economy: Lifting Off 2021 Το πρόγραμμα είναι μία από τις δραστηριότητες σε συνεργασία με την Ταϊλανδική Διαστημική Κοινοπραξία για την προώθηση της διαστημικής οικονομίας καλώντας τους επιχειρηματίες της SpaceTech να διαδραματίσουν ρόλο και να ευδοκιμήσουν στη διαστημική βιομηχανία. Αυτό το πρόγραμμα εκτελείται από τον Φεβρουάριο 2021. Η NIA έχει κυνηγήσει ταλαντούχες νεοφυείς επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να κάνουν διαστημικές επιχειρήσεις στην Ταϊλάνδη για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επώασης και ανάπτυξης συν-δημιουργίας για τη δημιουργία μιας συγκεκριμένης διαστημικής οικονομίας στην Ταϊλάνδη. Ως αποτέλεσμα, η NIA βλέπει ενδιαφέρουσες τεχνολογίες που δημιουργούνται από τους Ταϊλανδούς. Αυτές οι νεοσύστατες εταιρείες ταλέντων έχουν σαφείς ευκαιρίες να αναπτυχθούν στη διαστημική βιομηχανία. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και να επεκταθούν σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Για τη σημερινή καινοτόμο τεχνολογία και την προώθηση επιχειρηματικών μοντέλων, ο νικητής του Β The Best Startup in Space Economy: Lifting Off 2021 (Κρίθηκε από δικαστές)ΕΝΑ πηγαίνει στο “NBSPACE†: Μικροί δορυφόροι για εξερεύνηση του διαστήματος. Ο πρώτος επιλαχών πηγαίνει στο “Irissar”: Ραντάρ, εξοπλισμός και συστήματα που σχετίζονται με το διάστημα. Ο τρίτος επιλαχών πηγαίνει στο «Plus IT Solution»: Σύστημα ανάλυσης διαστήματος από δορυφορικές εικόνες για την παρατήρηση αλλαγών στη γεωγραφία και άλλες χρήσεις. Και ένα The Popular Startup in Space Economy: Lifting Off 2021 (Κρίνεται από ψήφους)ΕΝΑ is “Αλογόνο:  Ατμόσφαιρα εξερευνητής ατμόσφαιρας. Μετά από αυτό, οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τους συνεργάτες μας για να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον τομέα της διαστημικής οικονομίας.

Το προηγούμενο ήταν ένα δελτίο τύπου, οι δηλώσεις και οι απόψεις τους είναι δικές τους.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/