Δελτίο Τύπου: Η TAT επαναλανσάρει ειδικά τουρνουά γκολφ για ομογενείς στην Ταϊλάνδη

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) θα επαναλειτουργήσει άλλο ένα τουρνουά, το οποίο επεκτάθηκε από το Ministry Cup 2021, για όλους τους πρώην παίκτες του γκολφ στο Βασίλειο.

 Το Amazing Thailand Expat Golf Tournament Series θα είναι που πραγματοποιήθηκε στο Blue Canyon Country Club, Phuket στις 18 Αυγούστου 2021. Το Το τουρνουά στοχεύει στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού και ειδικότερα των εμπειριών γκολφ στο Βασίλειο μεταξύ ομογενών κατοίκων. Επιπλέον, το Τουρνουά θα διοργανωθεί με τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής της πιστοποίησης Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA), η οποία χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση 10 τύπων επιχειρήσεων και περιλαμβάνει επίσης αθλήματα για τον τουρισμό.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, Α.Ε. κ. Phiphat Ratchakitprakarn, στοχεύει να προωθήσει αυτές τις εκδηλώσεις τόσο σε διεθνείς όσο και σε εγχώριους τουρίστες, ειδικά για εκπατρισμένους στην Ταϊλάνδη, για να διασφαλίσει ότι το Βασίλειο παραμένει ένας προτιμώμενος προορισμός. Ανέφερε επίσης ότι τα τουρνουά διοργανώνονται σύμφωνα με την πολιτική της Βασιλικής Ταϊλάνδης «Stay Play Safe» σε συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας και άλλων δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών που σχετίζονται με τον τουρισμό για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στα μέτρα δημόσιας υγείας της Ταϊλάνδης κατά του COVID-19 ενισχύοντας παράλληλα την οικονομία με πακέτα τόνωσης.

Για την προώθηση τουριστικών προορισμών και δραστηριοτήτων στην κοινότητα των πρώην κατοίκων του Βασιλείου, η TAT παρουσιάζει μια ποικιλία εκδηλώσεων μέσω μιας σειράς βιωματικών ταξιδιών και τουριστικών προωθητικών ενεργειών. Αυτά περιλαμβάνουν: ένα ταξίδι στο Khung Bang Kachao, τον «Πνεύμονα της Μπανγκόκ» στις 29 Αυγούστου 2020. το Expat Fair 2020 (Expat Travel Deal 2020) στο εμπορικό κέντρο EmQuartier στην Μπανγκόκ στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2020. ένα ταξίδι στο Chiang Khan, στην επαρχία Loei στις 10-11 Οκτωβρίου 2020. την περιήγηση στο κανάλι Ratchaburi στις 28 Νοεμβρίου 2020 και το Ministry Cup 2021 στο Alpine Golf Club στην επαρχία Pathum Thani στις 4 Απριλίου 2021, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφειτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/