Καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν να κρυώνουν, το HungryNow ζεσταίνεται στο Chonburi!

Pattaya/Bangsaen/Amata Nakorn Ταϊλάνδη-

  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο ολοκληρώνονται σε λίγες μόνο ημέρες αφού έφεραν εβδομάδες συναρπαστικών γεγονότων και ανταγωνισμών, συμπεριλαμβανομένου ενός χρυσού μεταλλίου για την Ταϊλάνδη στο Tae Kwon Do γυναικών!

Ωστόσο, μην αφήσετε αυτό να σας λυπήσει καθώς HungryNow, Pattaya, Amata Nakorn και η κορυφαία τοπική υπηρεσία παράδοσης φαγητού του Bangsaen έχει μερικές καταπληκτικές προσφορές με θέμα τους Ολυμπιακούς για να τελειώσουν οι αγώνες με πυροτεχνήματα!

Φυσικά, HungryNow έχει πάντα εξαιρετικές προτάσεις αξίας, όπως δωρεάν παράδοση εντός 20 χιλιομέτρων, εκατοντάδες νόστιμες επιλογές μενού με περισσότερες προστιθέμενες συνεχώς, ασφαλής και εύκολη (καθώς και ανέπαφη) παράδοση, δίγλωσσο προσωπικό που μπορεί να μιλάει ταϊλανδέζικα και αγγλικά και τακτικά καθημερινές προσφορές!

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, HungryNow έχει μερικές επιλογές για εσάς και την οικογένειά σας για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα απολαμβάνοντας το τέλος των αγώνων και τις τελετές λήξης!

Αυτοί είναι:

OLYMPICS PROMO – Έκπτωση 50€

Ισχύει έως 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΩΔΙΚΟΣ: TOKYO50

Λάβετε έκπτωση 50 £ όταν αγοράζετε τουλάχιστον 250 ฿, που ισχύει σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (Ναι, όλα, με εκατοντάδες επιλογές!)

  1. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο 2 φορές ανά χρήστη

  2. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

  3. Ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ήδη εκπτωτικά είδη

  4. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν η παραγγελία είναι ίση ή μεγαλύτερη από την απαιτούμενη ελάχιστη παραγγελία

OLYMPICS PROMO – Έκπτωση 25€

Ισχύει έως 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΩΔΙΚΟΣ: TOKYO25

Λάβετε έκπτωση 25 £ όταν αγοράζετε τουλάχιστον 150 ฿ σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ (για άλλη μια φορά, αυτή είναι μια επιλογή από εκατοντάδες μέρη, που προστίθενται συνεχώς!)

  1. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο 2 φορές ανά χρήστη

  2. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

  3. Ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ήδη εκπτωτικά είδη

  4. Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν η παραγγελία είναι ίση ή μεγαλύτερη από την απαιτούμενη ελάχιστη παραγγελία

Όπως και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αυτή η προσφορά δεν θα διαρκέσει για πάντα, γι' αυτό σας ενθαρρύνουμε να βγείτε εκεί έξω και να απολαύσετε ένα γεύμα με ασφάλεια στην άνεση του σπιτιού σας, εξοικονομώντας χρήματα σήμερα!

Πάρτε ένα «χρυσό μετάλλιο» σε αποταμιεύσεις και φαγητό απόψε! Θα μπορούσαμε να γράψουμε περισσότερα, αλλά σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε HungryNow τον εαυτό σας ΕΔΏσήμερα.

Κατεβάστε την εφαρμογή HungryNow στο App Store και Play Store.

Για να μείνετε ενημερωμένοι με HungryNow:

Κάντε τους like στο Facebook: https://www.facebook.com/HungryNow.TH

Ακολουθήστε τους στο Instagram: https://www.instagram.com/hungrynow.th/

Προσθέστε τα στο LINE: https://lin.ee/BssQnUG

Σχετικά με το HungryNow

HungryNow είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία παράδοσης φαγητού στην Πατάγια, το Bang Saen και το Amata Nakorn που συνδέει τους ανθρώπους με τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Το κάνουν αυτό ενδυναμώνοντας τις τοπικές επιχειρήσεις και με τη σειρά τους, δημιουργούν νέους τρόπους για τους ανθρώπους να κερδίζουν, να εργάζονται και να ζουν.

Ξεκίνησαν με τη διευκόλυνση της παράδοσης από πόρτα σε πόρτα, αλλά το βλέπουν ως μόνο την αρχή της σύνδεσης των ανθρώπων με δυνατότητες - ευκολότερα βράδια, πιο ευτυχισμένες μέρες, μεγαλύτερους λογαριασμούς ταμιευτηρίου, ευρύτερα δίχτυα και ισχυρότερες κοινότητες.

HungryNow έχει την έδρα της στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και έχει το πρώτο υποκατάστημα στην Πατάγια και το δεύτερο στο Bang Saen. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε https://hungrynow.co.th

Επικοινωνια

Για το HungryNow:

marketing@hungrynow.co.th

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/