Δελτίο Τύπου: Η Patty απομακρύνει τη σκουριά για να κάνει καθυστερημένη φόρτιση στο Ολυμπιακό γκολφ

6 Αυγούστου 2021: Η Paphangkorn "Patty" Tavatanakit είπε ότι το διάλειμμα τεσσάρων εβδομάδων από το γκολφ είχε επιβαρύνει αφού πυροβόλησε στον τρίτο γύρο 69 για ένα 2-under-par 211 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΥΟ 2020 στο γκολφ γυναικών στο Kasumigaseki Country Club στο Παρασκευή.

Η 23χρονη Νο 13 του κόσμου, η οποία χρειάστηκε να παραλείψει πολλά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένου του Βρετανικού Όπεν Γυναικών λόγω προβλημάτων εγγράφων, τελικά κατάφερε να αντιμετωπίσει το par-71 6,648 γιάρδες, βυθίζοντας τρία πουλιά στην έκτη, 11η και 17η τρύπες ενάντια σε ένα μοναχικό μπαμπάκι στις 12.

Η φετινή νικήτρια του ANA Inspiration κέρδισε τις δύο πρώτες γύρους με τα πόδια, γκρεμίζοντας τις ελπίδες της να κερδίσει το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο της Ταϊλάνδης στο γκολφ. Τώρα βρίσκεται 13 βολές πίσω από την Αμερικανίδα γκόλφερ Nelly Korda που προηγείται στα 15-under, με την Ινδή Aditi Ashok να ακολουθεί στη δεύτερη θέση στα 12-under.

«Το να είμαι μακριά από τον ανταγωνισμό με επηρεάζει. Οπότε πάλευα να βρω την ορμή μου στην αρχή του τουρνουά εδώ», είπε η Patty.

Το Νο 1 της Ταϊλάνδης είναι αποφασισμένο να καλέσει τον Α-παιχνίδι της το Σάββατο, ώστε να μπορεί να κρατά ψηλά τη σημαία της Ταϊλάνδης κατά τη διάρκεια του τελευταίου γύρου.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να παίζω για την Ταϊλάνδη. Καθώς μπαίνω στο αυλάκι τώρα και θα βάλω τα δυνατά μου στον τελικό γύρο το Σάββατο», είπε.

Το νούμερο 2 της Ταϊλάνδης Ariya, που έκανε έναν εναρκτήριο γύρο με 6-όβερ, ταίριαξε με την Patty με 69 στον 3ο γύρο για ένα ζυγό σύνολο 213. Όπως και η Patty, η Ariya είπε ότι το παιχνίδι της ανεβάζει και ότι θα μεγιστοποιήσει τις προσπάθειές της για δυνατό φινίρισμα.

«Έπαιξα καλύτερα από τις δύο πρώτες μέρες. Αλλά δεν σουτάρω χαμηλά σκορ γιατί το πλασέ μου δεν ήταν δυνατό σήμερα. Ελπίζω να παίξω τον καλύτερό μου εαυτό στον τελικό γύρο», δήλωσε ο πρώην Νο 1 του κόσμου.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/