Το Soi Dog Foundation επιστρέφει στο Καταφύγιο Αδέσποτων Σκύλων του Πουκέτ και πραγματοποιεί εμβολιασμό

Πουκέτ, Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί δελτίο τύπου. Οι δηλώσεις τους είναι δικές τους.

Το Soi Dog Foundation πραγματοποίησε ετήσιους εμβολιασμούς όλων των σκύλων στο Καταφύγιο Αδέσποτων Σκύλων του Πουκέτ στο Thalang την περασμένη Τετάρτη (28 Ιουλίου) σε συνεργασία με το Επαρχιακό Γραφείο του Πουκέτ του Τμήματος Ανάπτυξης Κτηνοτροφίας (DLD) και αρκετούς τοπικούς εθελοντές. 

Συνολικά 739 σκύλοι εμβολιάστηκαν στο καταφύγιο - γνωστό και ως κυβερνητικό σκυλί - κατά έξι ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων της λύσσας, της λοίμωξης και του παρβοϊού. Το Bravecto χορηγήθηκε επίσης σε 16 σκύλους με σοβαρά δερματικά προβλήματα και η Soi Dog θα χορηγήσει τη θεραπεία για τσιμπούρια και ψύλλους στους υπόλοιπους σκύλους τις επόμενες εβδομάδες. 

Ο κ. Tawin Sawangsin, ο νεοσύστατος επικεφαλής του DLD του Πουκέτ, παρευρέθηκε στην εκδήλωση εμβολιασμού και εξέφρασε την υποστήριξή του για τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται για τη βελτίωση της ευημερίας των σκύλων στο καταφύγιο. 

«Η ομάδα εδώ έκανε ό,τι μπορεί για να φροντίσει αυτά τα σκυλιά. Ωστόσο, όταν φτάνουν όλο και περισσότερα σκυλιά, η φροντίδα όλων τους είναι τεράστιο εγχείρημα», είπε. «Με τη βοήθεια του Soi Dog και των εθελοντών, αυτά τα σκυλιά θα λάβουν καλύτερη φροντίδα και όλη η εργασία εδώ θα είναι πιο αποτελεσματική την οποία το DLD είναι πρόθυμο να υποστηρίξει».

Ο κ. Tawin πρόσθεσε ότι η υγεία του προσωπικού και των εθελοντών είναι υψίστης σημασίας και ότι οι κανονισμοί ασφαλείας Covid-19 πρέπει να τηρούνται ανά πάσα στιγμή. 

Χάρη στον κ. Tawin επετράπη η Soi Dog και οι ντόπιοι εθελοντές να ξαναμπούν στο καταφύγιο αφού έκλεισε για εξωτερική βοήθεια τον Ιανουάριο. Η προσπάθεια εμβολιασμού, επομένως, σηματοδότησε ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός. 

Από αυτήν την εβδομάδα, η κτηνιατρική ομάδα του Soi Dog, η ομάδα προσέγγισης της κοινότητας και οι αξιωματικοί διάσωσης ζώων θα συνεχίσουν την κανονική τους εργασία στο καταφύγιο για να διασφαλίσουν ότι όλα τα σκυλιά που φιλοξενούνται εκεί είναι στειρωμένα, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, προστατευμένα και κατά των κροτώνων και των ψύλλων και θα υποβληθούν σε θεραπεία για οποιοδήποτε άλλο θέμα υγείας. Οι ομάδες – που μόνο πέρυσι χορήγησαν πάνω από 4,600 θεραπείες επί τόπου και εισήγαγαν πάνω από 250 σκύλους στο νοσοκομείο Soi Dog στο Mai Khao για περαιτέρω φροντίδα – ανυπομονούν να συνεχίσουν να υποστηρίζουν το καταφύγιο προς όφελος των σκύλων που το αποκαλούν σπίτι. 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/