Το Chonburi ανακοινώνει το ρεκόρ των 795 κρουσμάτων Covid-19

Τσονμπούρι –

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε σήμερα ρεκόρ 795 νέων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 με δύο νέους θανάτους, 25 Ιουλίουth.

Αυτό το νέο υψηλό έρχεται παρά τους αυστηρούς κανόνες και περιορισμούς που φαινόταν να γίνονται αυστηρότεροι σχεδόν καθημερινά, όπως το κλείσιμο εστιατορίων, διασκέδασης, παραλιών, πισινών, πάρκων, μασάζ, εμπορικών κέντρων, ολονύκτια απαγόρευση κυκλοφορίας, γυμναστηρίων, υπαίθριων σπορ και γηπέδων, απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των 5 ατόμων, σημεία ελέγχου, διακοπή λειτουργίας λεωφορείων και των περισσότερων πτήσεων εσωτερικού, απαγόρευση οποιασδήποτε συγκέντρωσης γύρω από αλκοόλ/πάρτι, παιδικές χαρές, μη βασικούς χώρους σε αγορές και πολυκαταστήματα και άλλα.

Παρά όλους τους περιορισμούς, ορισμένοι επιφανείς γιατροί, ακόμη και ο ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας) Οι σύμβουλοι ζητούν ακόμη περισσότερους περιορισμούς δηλώνοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος για να τεθούν υπό έλεγχο οι τρέχουσες λοιμώξεις, που προκαλούνται από τη λεγόμενη παραλλαγή Delta.

298 άνθρωποι επίσης απελευθερώθηκαν και ανασύρθηκαν χθες στο Τσονμπούρι.

Αυτό σημαίνει συνολικά 19,909 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 9,075 να παραμένουν υπό ιατρική φροντίδα/επίβλεψη και με συνολικά 96 καταγεγραμμένους θανάτους στο Chonburi από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τους δύο νέους χθεσινούς θανάτους, κάτι που είναι τυπικό για το τμήμα υγείας.

Επιπλέον, 10,738 άτομα συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει στο Chonburi από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Mueang Chonburi 196, Si Racha 182, Banglamung (Pattaya) 231, Panat Nikhom 32, Sattahip 15, Ban Bueang 67, Pan Thong 25, Bor Thong 1, Ko Chan, 4, Nong Yai 7, και 35 νέες επαρχίες που μεταφέρθηκαν από για ιατρική περίθαλψη.

 

Αναλυτικά οι υποθέσεις έχουν ως εξής:

1. Cluster, 11 άτομα από εγκαταστάσεις στην περιοχή Panat Nikhom
2. Cluster, μια εγκατάσταση στην περιοχή Phanat Nikhom, 1 άτομο
3. Cluster, 5 από επιχειρηματικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Mueang Chon Buri
4. Cluster, 3 από επιχειρηματικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Mueang Chon Buri
5. Επικίνδυνο επάγγελμα, συνάντηση πολλών ανθρώπων- 27 περιπτώσεις
6. 13 ιατρικό προσωπικό
7. Central Festival Pattaya Beach Shopping Center 9 θήκες
8. Ταξιδεύοντας σε επικίνδυνες περιοχές στην Μπανγκόκ 1 περίπτωση
9. Πολλές εγκαταστάσεις στην επαρχία Rayong 14 περιπτώσεις
10. Κλείστε τις επαφές:
10.1 237 μέλη της οικογένειας
10.2 Συνολικά 94 συνάδελφοι
10.3 23 στενές επαφές/φίλοι προηγούμενων ασθενών που «ανακατεύονταν»
10.4 Συνολικά 3 άτομα που παρευρέθηκαν σε παράνομο πάρτι με στενή επαφή
11. Στενές επαφές (υπό διερεύνηση) 139 υποθέσεις
12. 171 υποθέσεις βρίσκονται υπό διερεύνηση γενικά
13. Έργο προληπτικής επιτήρησης στην τοποθεσία του Σχολείου Chonrajasornramrung 44 ατόμων (Το σχολείο ήταν η τοποθεσία δοκιμών για την κοινότητα, όχι η πηγή της επιδημίας.)

Συνολικά ελήφθησαν 1,160 αναζητήσεις στενής επαφής σήμερα με 1,101 αρχικές προληπτικές αναζητήσεις και εκκρεμούν περισσότερες προληπτικές αναφορές αναζήτησης.

Υπάρχουν επί του παρόντος, στο Chonburi, ομάδες του Covid-19 σε 15 εγκαταστάσεις και πέντε αγορές, 10 στρατόπεδα εργατών οικοδομών και τέσσερις κοινότητες.

Ο Chonburi φέρεται να συνεργάζεται στενά με το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA) και παρακολουθεί τη συνολική κατάσταση. Δεν υπάρχει εγγύηση για περισσότερους περιορισμούς ή μέτρα αυτήν τη στιγμή, αλλά τα μέσα TPN παρακολουθούν την κατάσταση για τους αναγνώστες.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.5 (6 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/