Δελτίο Τύπου: Η πιο πλούσια προσφορά παράδοσης/ take away στην Πατάγια από την Casa Pascal

 

Το παρακάτω είναι ένα μήνυμα από την ομάδα των φίλων και χορηγών μας Casa Pascal στην Πατάγια, που στάλθηκε αρχικά στη λίστα αλληλογραφίας τους χθες. Καθώς η Pattaya δεν υπόκειται επί του παρόντος σε κανόνες για φαγητό λόγω του Covid-19, το Casa Pascal έχει μια ειδική ανακοίνωση. Παρουσιάζεται στα Αγγλικά και Γερμανικά:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία από πιάτα και φαγητά της Pattaya, «DelAway" Σε σύνδεση. Φρέσκο ​​καθημερινά από τη δική μας κουζίνα:

Είτε πρόκειται για ζωντανό καναδικό αστακό, σαλάμι και φραντζόλα κρέατος, φρέσκα βερίκοκα, φρεσκοψημένο ψωμί ή ζυμαρικά μαγειρεμένα al dente με χορταστική σάλτσα, μέχρι εκλεπτυσμένα πιάτα με καντέρες και ψητό αρνί.

Έχουμε (σχεδόν) τα πάντα για εσάς.
Και αν όχι, θα προσπαθήσω να το προμηθευτώ ή να το ετοιμάσω για εσάς!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την υπηρεσία παράδοσης/ takeaway τους!

Με γαστρονομικούς χαιρετισμούς,
Μείνετε ασφαλείς και υγιείς,
Οι οικοδεσπότες σας Kim- & Pascal Schnyder

Wir freuen uns sehr, Ihnen Pattayas grösstes Speisenangebot «DelAway» online anbieten zu können. Täglich frisch aus unserer eigenen Küche:

Sei es lebender Kanadischer Hummer, Salami und Fleischkäse, frische Aprikosen, frisch gebackene Brote oder al dente gekochte Pasta an rassiger Sauce, bis hin zu raffinierten Eierschwämmchengerichte und gebratenen Gänse.

Wir haben (γρήγορο) alles für Sie.
Und wenn nicht, strenge ich mich persönlich an, es Ihnen zu beschaffen oder zuzubereiten!

Η υπηρεσία παράδοσης/παραλαβής είναι εδώ!

Mit kulinarischen Grüssen,
und gute Gesundheit wünschen,
Ihre Gastgeber Kim- & Pascal Schnyder

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/