Ανακοινώθηκαν αυξημένα μέτρα ελέγχου για ταξίδια εσωτερικού από/προς το Πουκέτ

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού. Οι δηλώσεις τους είναι δικές τους.

Ενημερώθηκε στις 23 Ιουλίου 2021 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) θα ήθελε να παράσχει μια ενημέρωση σχετικά με τα αυξημένα μέτρα ελέγχου για την εγχώρια είσοδο στο Πουκέτ που ισχύουν για Ταϊλανδούς και αλλοδαπούς που ζουν στην Ταϊλάνδη.

Αυτή η τελευταία απόφαση της Επιτροπής Μεταδοτικών Ασθενειών του Πουκέτ θα αντικαταστήσει το ισχύον επαρχιακό διάταγμα του Πουκέτ αριθ. 4021/2564: εγχώρια είσοδος στο Πουκέτ.

Σε ισχύ από τις 25 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2021, τα αυξημένα μέτρα απαιτούν από όλες τις εγχώριες αφίξεις στο Πουκέτ να παρουσιάζουν τα ακόλουθα αποδεικτικά στοιχεία:

  • Έχετε λάβει αρνητικό τεστ με τεστ RT-PCR ή Rapid Antigen όχι περισσότερες από 72 ώρες πριν ταξιδέψετε.

ΚΑΙ

  • Έχετε λάβει 2 δόσεις εμβολίου Sinovac ή Sinopharm COVID-19 ή την πρώτη δόση εμβολίου AstraZeneca, Pfizer, Moderna ή Johnson & Johnson τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την άφιξη.

Παιδιά κάτω των 6 ετώνΟι παλιοί που ταξιδεύουν με γονέα ή κηδεμόνα εξαιρούνται από τη συμμετοχή στο τεστ. Ωστόσο, θα απαιτηθεί εξέταση για νέους ηλικίας 6-18 ετών που ταξιδεύουν με γονέα ή κηδεμόνα.

Όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή «Mor Chana» και να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία κοινής χρήσης τοποθεσίας ανά πάσα στιγμή.

Όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν τις προαναφερθείσες απαιτήσεις στους υπαλλήλους στο σημείο εισόδου στο Πουκέτ.

Η μετακίνηση με χερσαία μεταφορά μέσω του σημείου ελέγχου Tha Chatchai ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει κατά τις ώρες 23.00-04.00.

Όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να παρακολουθούν μόνοι τους για τυχόν ασυνήθιστα συμπτώματα και να επικοινωνήσουν με ένα τοπικό νοσοκομείο εάν δεν είναι σίγουροι.

Phuket Provincial Order No. 4023/2564: Covid-19 Measure in Phuket

Σε ισχύ από σήμερα έως τις 2 Αυγούστου 2021, το Πουκέτ ανακοίνωσε τους ακόλουθους περιορισμούς:

ΚΛΕΙΣΤΟ

  • Όλες οι παμπ, τα μπαρ, τα καραόκε, οι χώροι διασκέδασης, οι πάσης φύσεως αγωνιστικοί χώροι (κοκορομαχίες, ιχθυομαχίες, πτηνόδρομοι κ.λπ.).

ΑΝΟΙΧΤΟ με προϋποθέσεις

  • Τα πολυκαταστήματα, τα εμπορικά κέντρα, τα κοινοτικά εμπορικά κέντρα μπορούν να ανοίξουν μέχρι τις 21.00:XNUMX, αλλά δεν επιτρέπονται δραστηριότητες προώθησης πωλήσεων, καθώς και τμήματα για παιχνιδομηχανές, καταστήματα παιχνιδιών και λούνα παρκ.
  • Τα ψιλικατζίδικα μπορούν να ανοίξουν από τις 04.00:23.00 έως τις XNUMX:XNUMX.
  • Οι αίθουσες για σνούκερ, μπιλιάρδο και πισίνα μπορούν να ανοίξουν από τις 15.00:21.00 έως τις XNUMX:XNUMX.
  • Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα ηλεκτρονικά καταστήματα παιχνιδιών μπορούν να ανοίξουν μέχρι τις 21.00:XNUMX.
  • Τα πάρκα αναψυχής ή τα υδάτινα πάρκα ή η υπαίθρια φορητή ψυχαγωγία μπορούν να ανοίξουν από τις 08.00:20.00 έως τις XNUMX:XNUMX.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

  • Πώληση ή/και κατανάλωση ποτών ή αλκοολούχων ποτών σε καταστήματα, καφετέριες ή εστιατόρια μετά τις 21.00:XNUMX.
  • Κατανάλωση ποτών ή αλκοολούχων ποτών σε κοινόχρηστους χώρους, παραλίες, πάρκα, παιδικές χαρές, δρόμους κατά μήκος καναλιών, δρόμους γύρω από ταμιευτήρες ή δημόσιες πλωτές οδούς.
  • Συγκεντρώσεις άνω των 150 ατόμων.
  • Διοργάνωση πάρτι, καρναβάλι, στέγαση σπιτιού και μεγάλες γιορτές εκτός από παραδοσιακές τελετές. που δεν μπορούν να αναβληθούν· όπως, κηδείες, τελετές χειροτονίας, γαμήλιες τελετές, θρησκευτικές ημέρες ή τελετές

Η TAT θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους τους ταξιδιώτες να συνεχίσουν με το DMHTTA προφυλάξεις για την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19: - Απόσταση, - Φορά μάσκα, - Πλύσιμο χεριών, - Έλεγχος θερμοκρασίας, -Δοκιμές για COVID-19 και A – εφαρμογή ειδοποίησης.

Για τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του COVID-19 που σχετίζεται με τον τουρισμό στην Ταϊλάνδη, επισκεφτείτε το Newsroom του TAT μέσω www.tatnews.org; Facebook (tatnews.org) και Twitter (Tatnews_Org).

Για πρόσθετες πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με τον τουρισμό της Ταϊλάνδης, επικοινωνήστε με το Κέντρο Επικοινωνίας TAT 1672 ή την Τουριστική Αστυνομία 1155.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/