Ο Πρωθυπουργός Prayut προτρέπει τους εθνικούς αθλητές να δημιουργήσουν φήμη για την Ταϊλάνδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020

Ο Πρωθυπουργός Prayut προτρέπει τους εθνικούς αθλητές να δημιουργήσουν φήμη για την Ταϊλάνδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΥΟ 2020

22 Ιουλίου 2021: Ο Πρωθυπουργός Prayut Chan-o-cha υποστήριξε τους Ταϊλανδούς αθλητές και αξιωματούχους που εκπροσωπούν το Βασίλειο στους Ολυμπιακούς του ΤΟΚΥΟ 2020, που ξεκινά αύριο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Anucha Burapachaisri είπε ότι ο πρωθυπουργός Prayut ευχήθηκε στους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς της Ταϊλάνδης καλή τύχη και ήλπιζε ότι θα μεγιστοποιήσουν τις προσπάθειές τους κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

“Θα ήθελα να πετύχουν τους στόχους τους. Είτε επιστρέψουν είτε όχι με ένα μετάλλιο, ελπίζω να δημιουργήσουν φήμη για τη χώρα μας», ανέφερε το μήνυμα του πρωθυπουργού, σύμφωνα με την Anucha.

Ο Πρωθυπουργός προέτρεψε επίσης κάθε αθλητή της Ταϊλάνδης να είναι πρότυπο και να εμπνεύσει τους νέους να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να συνεχίσουν να προπονούνται για το μέλλον τους.

Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός επέμεινε οι Ταϊλανδοί αθλητές να ακολουθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα δημόσιας υγείας της χώρας υποδοχής, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλειά τους και να αποτελούν παράδειγμα για άλλες χώρες. Ζήτησε επίσης από όλο το έθνος να δώσει τη στήριξή του στους αθλητές.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakar θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης στην τελετή έναρξης της Παρασκευής, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στα NBT, Thai PBS και True4κανάλια U.

â€œΟ λαός της Ταϊλάνδης θέλει οι εθνικοί αθλητές να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουν μετάλλια για να κάνουν ολόκληρη τη χώρα χαρούμενη και περήφανη», είπε ο υπουργός.

Η Ταϊλάνδη θα είναι η 102η χώρα στην Παρέλαση των Εθνών. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ταϊλάνδης στην παρέλαση θα είναι δύο σημαιοφόροι - οι αιχμηροβόλοι Naphaswan Yangpaiboon (γυναικείο αεροβόλο πιστόλι) και Savate Sresthaporn (ανδρική παγίδα).

Η Ταϊλάνδη προσγειώνεται 41 αθλητές σε 16 κλάδους στους Αγώνες, που έχουν προσελκύσει 11,000 αθλητές από περισσότερα από 200 έθνη και εδάφη.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/