Φωτογραφική περιήγηση: Η Πατάγια επιστρέφει υπό υποχρεωτική ολονύκτια απαγόρευση κυκλοφορίας - εδώ είναι πώς φαίνεται

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Ακολουθεί μια φωτογραφική ξενάγηση του πώς μοιάζει η Πατάγια καθώς εισήλθε στην πρώτη νύχτα της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ «απαγόρευσης κυκλοφορίας» από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. χθες, 20 Ιουλίου 2021, μέχρι νεοτέρας.

Σύμφωνα με τις αρχές, αυτό γίνεται για να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης του Covid-19. Η Pattaya είναι μέρος της επαρχίας Chonburi, η οποία αποτελεί μέρος 13 επαρχιών/περιοχών, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ, η οποία είναι πλέον υπό υποχρεωτική διαταγή παραμονής στο σπίτι εκτός από επείγοντα ιατρικά περιστατικά ή άδεια από αξιωματούχους (όπως η εργασία σε νοσοκομείο ή η επιβολή του νόμου)

Ο δικός μας Samart Thongserm (Ross), από το The Pattaya News, έχει την άδεια να εμφανιστεί ως μέρος των μέσων ενημέρωσης και να τα γυρίσει γύρω στα μεσάνυχτα χθες το βράδυ, μια εποχή που η Pattaya κανονικά θα κουνούσε ως «η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» με την διάσημη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση.

Δυστυχώς, η νυχτερινή ζωή έχει κλείσει από τις 10 Απριλίου, χωρίς σημάδια να ανοίξει ξανά σύντομα, κάνοντας την Πατάγια «Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» σε «Η πόλη που δεν μπορεί να ξυπνήσει».

Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες, Μπορείτε να βρείτε την πλήρη συλλογή κάνοντας κλικ εδώ και επισκεπτόμενοι τα κοινωνικά μέσα μας στην Ταϊλανδέζικη γλώσσα.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.22 (9 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/