Η Επαρχιακή Αρχή Υδάτων της Πατάγια αναστέλλει όλες τις προσωπικές συναλλαγές λόγω Covid-19

Pattaya, Chonburi, Ταϊλάνδη-

  Η Επαρχιακή Αρχή Υδάτων της Pattaya, ή PWA, ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι θα τεθεί σε ισχύ από αύριο, 22 Ιουλίου 2021, αναστέλλοντας όλες τις προσωπικές συναλλαγές για να αποτρέψει την εξάπλωση του Covid-19.

Αυτό έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τις 2 Αυγούστου, αν και αξιωματούχοι της PWA σημείωσαν ότι εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, θα μπορούσε να παραταθεί και δεν αποτελεί εγγύηση ότι θα είναι ανοιχτά κανονικά στις 3 Αυγούστου.

  Αυτό ακολουθεί ανάλογες αποφάσεις που ελήφθησαν στο Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών. (DLT)

Ο κ. Chaithat Idsang, Διευθυντής της Επαρχιακής Αρχής Υδάτων, Υποκατάστημα Pattaya, δήλωσε ότι όλες οι εσωτερικές εισπράξεις εσόδων, οι διοικητικές εργασίες, η εξυπηρέτηση πελατών και άλλες παρόμοιες συναλλαγές θα ανασταλούν. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι θα μπορούσε κανείς να καλέσει για βοήθεια στο 063-2087272 ή να χρησιμοποιήσει διαδικτυακά κανάλια όπως το LINE ή τον ιστότοπο PWA ή την εφαρμογή για κινητά.

Η PWA σημείωσε ότι ορισμένα έργα είναι επίσης πιθανό να ανασταλούν έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση.

Φωτογραφία: Sophon Cable

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/