Δελτίο Τύπου: Η Ταϊλάνδη επεκτείνει τους περιορισμούς σε 13 επαρχίες, συμπεριλαμβανομένου του Chonburi

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης. Έχουμε καλύψει προηγουμένως αυτές τις πληροφορίες σε ξεχωριστά δικά μας άρθρα, ωστόσο, κοινοποιούμε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις δημοσίων σχέσεων TAT για αναφορά. Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι δεν έχει εκδώσει ακόμη μια συγκεκριμένη εντολή για την επαρχία που θα αφορά πράγματα όπως παραλίες ή πισίνες, για όσους αναρωτιούνται, αλλά θα μπορούσε να έρθει ανά πάσα στιγμή.

Μπανγκόκ, 19 Ιουλίου 2021 – Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) θα ήθελε να παράσχει μια ενημέρωση σχετικά με τον νεότερο γύρο περιορισμών για τον COVID-19 που ανακοινώθηκαν για τις 13 Μέγιστες και αυστηρά ελεγχόμενες περιοχές ή επαρχίες ζώνης σκούρου κόκκινου χρώματος, που θα ισχύσει για 14 ημέρες από αύριο (Τρίτη 20 Ιουλίου 2021) και για όσες αφορούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς από την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της Βασιλικής Ταϊλάνδης στις 18 Ιουλίου 2021, η Επιτροπή του Κέντρου για τη Διαχείριση της Κατάστασης COVID-19 (CCSA) της Ταϊλάνδης αποφάσισε τους νέους περιορισμούς μετά την αύξηση των κρουσμάτων στην Μέγιστες και αυστηρά ελεγχόμενες περιοχές ή επαρχίες ζώνης σκούρου κόκκινου χρώματος. Αυτό αφορούσε κυρίως την παραλλαγή Delta, ιδιαίτερα μεταξύ των ευάλωτων ομάδων (ηλικίας 60+ και εκείνων με υποκείμενα νοσήματα), με τις περισσότερες λοιμώξεις να προέρχονται από το σπίτι μέσα από την οικογένεια. Παρά τις προσπάθειες επιτάχυνσης του εμβολιασμού, χρειάζεται ακόμη χρόνος για την οικοδόμηση της ανοσίας της αγέλης.

Η CCSA πρόσθεσε επίσης τους Ayutthaya, Chachoengsao και Chon Buri σκούρο-κόκκινη ζώνη ανεβάζοντας τον αριθμό των επαρχιών σε 13 εκτός από την Μπανγκόκ και τις πέντε γύρω επαρχίες – Nakhon Pathom, Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakan και Samut Sakhon – και τέσσερις επαρχίες της Νότιας Ταϊλάνδης – Narathiwat, Pattani, Songkhla και Yala.

Ο νεότερος γύρος περιορισμών στις 13 επαρχίες της σκούροκόκκινης ζώνης έχει ως εξής:

Περιορισμοί στις μετακινήσεις των ανθρώπων

Η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας παραμένει αμετάβλητη μεταξύ 21.00 και 04.00. Κατά τη διάρκεια των 7 ωρών κάθε βράδυ, οι άνθρωποι καλούνται να παραμείνουν στο σπίτι και μόνο να βγουν έξω εάν είναι απαραίτητο.

Εκτός από τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, οι άνθρωποι καλούνται επίσης να βγουν έξω μόνο εάν είναι απαραίτητο, π.χ. να ψωνίσουν καθημερινά είδη όπως τρόφιμα, φάρμακα και ιατρικές προμήθειες, να επισκεφτούν τον γιατρό ή να κάνουν εμβόλιο. Οι αρμόδιες αρχές καλούνται να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για τη διανομή τροφίμων και προμηθειών στους ανθρώπους για να ελαχιστοποιηθούν οι δυσκολίες.

Υπάρχουν σημεία ελέγχου και έλεγχοι για ταξίδια μεταξύ επαρχιών της σκούροκόκκινης ζώνης και άλλων περιοχών.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο στο 50% της χωρητικότητας των θέσεων και πρέπει να εφαρμόζονται μέτρα κοινωνικής απόστασης. Οι αρμόδιες αρχές πρέπει να διασφαλίσουν ότι υπάρχουν επαρκείς υπηρεσίες μεταφοράς, ειδικά για άτομα με ραντεβού εμβολιασμού. Βλέπω: Διεπαρχιακές ταξιδιωτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες από τις 21 Ιουλίου 2021

Περιορισμοί και κλείσιμο επιχειρήσεων και υπηρεσιών

Τα εστιατόρια και τα εστιατόρια επιτρέπεται να προσφέρουν υπηρεσίες σε πακέτο μόνο μέχρι τις 20.00:XNUMX.

Τα πολυκαταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα κοινοτικά εμπορικά κέντρα επιτρέπεται να ανοίγουν έως τις 20.00:XNUMX και μόνο για σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και ιατρικά είδη και κέντρα εμβολιασμού.

Τα ξενοδοχεία μπορούν να ανοίγουν κανονικά, αλλά δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή συσκέψεων, σεμιναρίων ή δεξιώσεων.

Τα ψιλικατζίδικα και οι αγορές φρέσκων φρέσκων επιτρέπεται να λειτουργούν έως τις 20.00:24. Όλα τα παντοπωλεία που λειτουργούν όλο το 20.00ωρο πρέπει να κλείνουν κάθε βράδυ από τις 04.00:XNUMX έως τις XNUMX:XNUMX.

Περιορισμοί στις συγκεντρώσεις ανθρώπων

Παρακαλούνται οι δημόσιοι και ιδιωτικοί οργανισμοί, καθώς και άνθρωποι, να αποφεύγουν οποιεσδήποτε δραστηριότητες επιρρεπείς στην εξάπλωση ασθενειών όπου ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπερνά τα 5 άτομα. Συνιστάται στους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς να πραγματοποιούν εκπαίδευση, σεμινάρια και συναντήσεις στο διαδίκτυο.

Δουλειά από το σπίτι

Ζητείται από τις κρατικές υπηρεσίες να έχουν τους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι 100%, εκτός από αυτούς που παρέχουν υπηρεσίες δημόσιας υγείας, ελέγχου ασθενειών, υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, κυκλοφορίας, πρόληψης καταστροφών και μετριασμού, νόμου και τάξης, και εκείνων με συγκεκριμένους χρόνους λειτουργίας για προκαταρκτικά ραντεβού. Όλα πρέπει να γίνονται με αυστηρά μέτρα ελέγχου της νόσου.

Οι ιδιωτικές εταιρείες ενθαρρύνονται επίσης να έχουν τους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι 100%.

Τι παραμένει ανοιχτό;

Νοσοκομεία, ιατρικές εγκαταστάσεις, ιατρικές κλινικές, φαρμακεία, καταστήματα, εργοστάσια, τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ΑΤΜ, τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, ταχυδρομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες δεμάτων, καταστήματα τροφών για κατοικίδια, καταστήματα δομικών υλικών και ειδών κατασκευών, καταστήματα που πωλούν διάφορα απαραίτητα είδη, μαγειρικό αέριο Τα καταστήματα, τα πρατήρια καυσίμων και οι διαδικτυακές υπηρεσίες παράδοσης επιτρέπεται να ανοίγουν ανάλογα με τις ανάγκες, υπό αυστηρά μέτρα ελέγχου της νόσου.

Μέτρα αυτοπροστασίας και προσπάθειες αποστασιοποίησης

Ως συνήθως, οι πολίτες σε όλη τη χώρα καλούνται να συνεχίσουν να τηρούν τα ισχύοντα μέτρα υγείας και ασφάλειας. όπως η χρήση μάσκας προσώπου ανά πάσα στιγμή ενώ βρίσκονται εκτός της κατοικίας τους, το τακτικό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό/οινόπνευμα καθαρισμού και η αποφυγή άσκοπης στενής επαφής με άλλους.

Η TAT θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους τους ταξιδιώτες να συνεχίσουν DMHTTA προφυλάξεις για την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19: - Απόσταση, - Φορά μάσκα, - Πλύσιμο χεριών, - Έλεγχος θερμοκρασίας, -Δοκιμές για COVID-19 και A – εφαρμογή ειδοποίησης.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/