Το Koh Larn προσαρμόζει τους χρόνους του σκάφους μόνο σε τρεις φορές την ημέρα, παραμένοντας ανοιχτό προς το παρόν

Koh Larn, Pattaya, Chonburi-

Το Koh Larn, ένα δημοφιλές νησί στις ακτές της Pattaya, εξέδωσε μια δήλωση νωρίς σήμερα το πρωί δηλώνοντας ότι, προς το παρόν, θα παραμείνει ανοιχτό για τους επισκέπτες.

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι το Chonburi και η Pattaya γίνονται μια σκούρα κόκκινη ζώνη που ισχύει αύριο, 20 Ιουλίου. Το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 ή CCSA άλλαξε το Chonburi σε ζώνη μέγιστου ελέγχου την Κυριακή αυτής της εβδομάδας. Αυτή η αλλαγή φέρνει πολλούς νέους περιορισμούς και κλεισίματα. Σύμφωνα με την CCSA, αυτό γίνεται για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του Covid-19.

Το νησί, ωστόσο, μειώνει τα ταξίδια στο νησί σε τρεις φορές την ημέρα με το πλοίο και έχει ήδη ισχύσει αυστηρούς κανόνες για τα ταχύπλοα.

Το νησί επιβεβαίωσε επίσης ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9:00 μ.μ. έως τις 400 π.μ. θα ισχύει για το νησί καθώς και όλοι οι άλλοι κανόνες ζώνης μέγιστου ελέγχου, όπως η απαγόρευση του γεύματος σε εστιατόρια.

Το νέο πρόγραμμα είναι παρακάτω και ισχύει από την Τρίτη 20 Ιουλίου μέχρι νεωτέρας.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/