Δελτίο Τύπου: Το Hyatt Regency Koh Samui κόβει την κορδέλα στο New Resort

Ακολουθεί δελτίο τύπου. Οι απόψεις και οι δηλώσεις τους είναι δικές τους.

KOH SAMUI, Ταϊλάνδη (6 Ιουλίου 2021) — Ένα από τα πιο αναμενόμενα θέρετρα της Ταϊλάνδης, το Hyatt Regency Koh Samui, παρουσιάστηκε χθες στο Koh Samui.

Αρκετοί VIP προσκεκλημένοι παρευρέθηκαν στην τελετή έναρξης, η οποία έλαβε χώρα στο εκθεσιακό λόμπι του θέρετρου - το μεγαλύτερο σημείο άφιξης στο λόμπι στο Koh Samui.

Μεταξύ των παρευρισκομένων στην τελετή κοπής της κορδέλας ήταν ο Ramnet Jaikwang, δήμαρχος του Koh Samui, ο Pimnipa Poolvaraluck και ο Itthichai Poolvaraluck της Koh Samui Vipat Co Ltd, της εταιρείας ιδιοκτησίας του θερέτρου, και ο Adrian Pulido, γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου.

Ο Ittichai Poolvaraluck, Chief Business Officer της Koh Samui Vipat Co Ltd, μιλώντας μετά την τελετή, δήλωσε: «Το θέρετρο θα παίξει ρόλο στην προώθηση της οικονομίας και στην προώθηση του κοινοτικού τουρισμού στο Koh Samui».

Καθώς το παραδεισένιο νησί προσβλέπει σε ένα άνοιγμα για τους διεθνείς τουρίστες τους επόμενους μήνες, το άνοιγμα αποτελεί ορόσημο στον δρόμο προς την ανάκαμψη. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης είναι έτοιμη να αποκαλύψει το μοντέλο Samui Plus, το οποίο θα επιτρέπει σε πλήρως εμβολιασμένους τουρίστες να ταξιδεύουν στο Koh Samui χωρίς να χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα.

«Το θέρετρο έχει πιστοποιηθεί για την υγιεινή και είναι πιστοποιημένο SHA (Amazing Thailand Safety and Health Administration) από την Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης», πρόσθεσε ο κ. Ittichai. «Έχουμε θεσπίσει μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στο θέρετρο για να προετοιμαστούμε να υποδεχτούμε τους τουρίστες που επιστρέφουν».

Μια συνεργασία μεταξύ τριών από τα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών ξενοδοχείων της Ταϊλάνδης - Office of Bangkok Architecture, August Design και Plandscaping - το ακίνητο των 140 δωματίων καταλαμβάνει οκτώ στρέμματα ιδιωτικής ακτογραμμής στην μακρινή βορειοανατολική γωνία του παραδεισένιου νησιού.

Εφαρμόζοντας μια φιλοσοφία σχεδιασμού, το ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στο North Chaweng — και απέχει λιγότερο από δέκα λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού — χαρακτηρίζεται ως «γκαλερί διακοπών» λόγω της σειράς οπτικών σημείων του.

Αυτά περιλαμβάνουν ένα εκθεσιακό λόμπι, το μεγαλύτερο σημείο άφιξης στο λόμπι στο Koh Samui, όπου πολλοί φεγγίτες επιτρέπουν τον φυσικό φωτισμό από τον ήλιο και το φεγγάρι. Άλλα ξεχωρίζουν διαθέτουν πολυτελή καταλύματα που παρουσιάζουν καταπληκτική θέα στον ωκεανό σε μία από τις μεγαλύτερες ζώνες πισινών στο νησί, μια συλλογή από πισίνες, καθεμία από τις οποίες πέφτει από την κύρια πισίνα στο επάνω κατάστρωμα του θέρετρου.

Η ομορφιά του Koh Samui είναι θρυλική. Και η ελκυστικότητα του θέρετρου αξιοποιεί την οπτική ελκυστικότητα του παράκτιου τοπίου, ενός δάσους από προστατευμένα δέντρα και της εγγύτητας του ωκεανού. Ένα άλλο μοναδικό σημείο πώλησης είναι η Gallery of Eight, μια συλλογή από οκτώ τοποθεσίες διάσπαρτες γύρω από το ακίνητο, ειδικά επιλεγμένο για τις φωτογενείς δυνατότητές τους.

Τα 140 δωμάτια, τα οποία περιλαμβάνουν 24 ευρύχωρες σουίτες και βίλες, διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια και τα περισσότερα προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Επιλεγμένα δωμάτια περιλαμβάνουν πρόσβαση στα προνόμια του Regency Club, ενώ επτά παραθαλάσσιες βίλες με πισίνα προσφέρουν υπερυψωμένη απόλαυση. Οι χώροι επωφελούνται από την απλότητα του εσωτερικού σχεδιασμού —από την August Design— σε μια ουδέτερη παλέτα με διακόσμηση εμπνευσμένη από τον ωκεανό και μπλε πινελιές.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/