Η Pattaya αποκτά επιτέλους το πρώτο της Taco Bell, ανοίγοντας τη Δευτέρα 5 Ιουλίου

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Μετά από μήνες με πινακίδες "Coming Soon" στην Beach Road στην Πατάγια, το πρώτο πολυαναμενόμενο της περιοχής (τουλάχιστον από ορισμένους, αν κρίνουμε από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) μεξικάνικο εστιατόριο γρήγορου φαγητού Taco Bell ανοίγει τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 στην Πατάγια.

Το υποκατάστημα Pattaya βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Royal Garden στο Beach Road δίπλα στο Burger King κάτω από τη γιγάντια νέα διαφήμιση και είναι εύκολο να το βρείτε. Διατίθενται επίσης για παράδοση από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο Foodpanda και στο Grab.

Το Taco Bell, ένα εξαιρετικά δημοφιλές μεξικάνικο εστιατόριο γρήγορου φαγητού στην Αμερική, ήταν ανοιχτό στην περιοχή της Μπανγκόκ εδώ και αρκετά χρόνια και επεκτείνεται σταθερά με οκτώ υποκαταστήματα στην Μπανγκόκ και ένα στο κοντινό Nonthaburi. Το υποκατάστημα της Pattaya είναι η πρώτη μεγάλη επέκταση εκτός της περιοχής της Μπανγκόκ και μέρος του συνολικού σχεδίου των εμπορικών σημάτων να επεκταθούν περαιτέρω στην Ταϊλάνδη.

Αν και ορισμένοι μπορεί να αμφισβητούν την επέκταση με βάση την τρέχουσα κατάσταση στην Πατάγια λόγω του Covid-19, όσοι σχετίζονται με το Taco Bell είναι πολύ σίγουροι ότι το εστιατόριο θα έχει επιτυχία στην Πατάγια, ειδικά όταν επιτραπεί να ανοίξουν ξανά οι παγκοσμίου φήμης νυχτερινή ζωή και διασκέδαση. και οι τουρίστες επιστρέφουν. Στην Αμερική, η μάρκα έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα μπαρ, τις παμπ και τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με το Yum! Η Brands Inc, η μητρική εταιρεία της Taco Bell, η εταιρεία γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Μπανγκόκ, τόσο από ξένους υπηκόους που γνωρίζουν την επιτυχία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και από ντόπιους κατοίκους της Ταϊλάνδης που απολάμβαναν πιο πικάντικα σπεσιαλιτέ στο μενού που δεν βρέθηκαν στις ΗΠΑ . Και, ναι, το Taco Bell έχει βοδινό κρέας, μια κοινή ερώτηση σχετικά με το πότε κυκλοφόρησαν αρχικά στην Ταϊλάνδη αυτό δεν ήταν ένα κανονικό στοιχείο μενού, αλλά τώρα είναι.

Με τα δικά τους λόγια, η Taco Bell Corp., θυγατρική της Yum! Brands, Inc., (Με άλλα εστιατόρια βαρέων βαρών στην Ταϊλάνδη, όπως το KFC και το Pizza Hut) είναι μια παγκοσμίου φήμης αλυσίδα εστιατορίων εμπνευσμένη από το Μεξικό που σερβίρει εξατομικευμένα tacos, burritos και άλλες σπεσιαλιτέ με τολμηρές γεύσεις, ποιοτικά συστατικά, πρωτοποριακή αξία και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην κατηγορία τους σε περισσότερους από 42 εκατομμύρια πελάτες εβδομαδιαίως σε όλο τον κόσμο. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 600 εστιατόρια Taco Bell σε 30 χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και πάνω από 7,000 εστιατόρια σε όλες τις ΗΠΑ, με την επέκταση να συνεχίζεται ακόμα στις διεθνείς αγορές.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων τους, προσφέρουν δωρεάν μαλακά/τραγανά tacos με την αγορά οποιουδήποτε συνδυαστικού σετ μέχρι τις 31 Ιουλίου σύμφωνα με τις διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Μερικές εικόνες από το Royal Garden Plaza Pattaya

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/