Βρετανός υπήκοος συνελήφθη αφού φέρεται να πυροβόλησε πολλές φορές με όπλο στον αέρα και πολλές ώρες αντιπαράθεσης με την αστυνομία της Πατάγια σε πολυτελές σπίτι στην Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

  Ένας Βρετανός υπήκοος συνελήφθη χθες το βράδυ, σύμφωνα με την Αστυνομία της Πατάγια, μετά από αυτό που περιγράφηκε ως διαμάχη πολλών ωρών με τον ύποπτο να τον ακολουθεί, φέρεται να πυροβολεί με όπλο πολλές φορές στον αέρα στο πολυτελές σπίτι του στην Πατάγια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 7:00 μ.μ. χθες το βράδυ, 2 Ιουλίου 2021, σε πολυτελές σπίτι στο Palm Oasis Village που βρίσκεται κοντά στο Soi Thepprasit 9 στην ευρύτερη περιοχή Pattaya. Στο περιστατικό ανταποκρίθηκε πρώτος ο Πολ. Ο συνταγματάρχης Thanawut Chongjira από την αστυνομία της Πατάγια, αλλά προσέλκυσε πάνω από πενήντα αστυνομικούς συνολικά, καθώς ο ύποπτος, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν ήταν συνεργάσιμος.

Σύμφωνα με την κα Thanasiri Duangkwan, 36 ετών, και Η κυρία Pornthip Sophonthawinpong, 38, και οι δύο οικονόμοι στο πολυτελές σπίτι, ο ύποπτος είχε πυροβολήσει αρκετούς πυροβολισμούς στον αέρα, ανησυχώντας τόσο τους γείτονες όσο και τους κατοίκους και το προσωπικό του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον Πολ. Συνταγματάρχης Thanawut Chongjira, ύποπτος είναι ο κ. Αλέξανδρος Μιχαήλ Γερασιμίδης, 44 ετών, Βρετανός υπήκοος. Ο ύποπτος φέρεται να πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς από ένα πυροβόλο όπλο στον αέρα και στη συνέχεια σφραγίστηκε στο σπίτι του μετά την άφιξη της αστυνομίας, οδηγώντας σε περισσότερες από πενήντα αστυνομικές δυνάμεις της Πατάγια και ομάδες ειδικών δυνάμεων να φτάσουν τελικά για να ανταποκριθούν στην κατάσταση.

Σύμφωνα με τους οικονόμους, το περιστατικό πυροδοτήθηκε από διαμάχη με μια γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε. Η γυναίκα φέρεται να είχε προκαλέσει ζημιές σε ένα από τα οχήματα του κ. Γερασιμίδη, προκαλώντας φραστική διαμάχη και στη συνέχεια αρκετούς πυροβολισμούς στον αέρα. Αυτό πυροδότησε μια κλήση στην αστυνομία της Πατάγια, αν και δεν είναι σαφές ποιος τηλεφώνησε. Οι οικονόμοι δήλωσαν επίσης ότι ο ύποπτος φέρεται να ήταν μεθυσμένος.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Thanawut Chongjira δήλωσε ότι χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να συλληφθεί ο ύποπτος που αρχικά είχε χαρακτηριστεί ως «μη συνεργάσιμος». Ωστόσο, ο ύποπτος τελικά παραδόθηκε ο ίδιος και παραμένει υπό κράτηση από την αστυνομία μέχρι την ώρα του Τύπου σήμερα το απόγευμα. Δεν είναι σαφές εάν ο κ. Γερασιμίδης έχει παραδεχτεί κάποια από τις κατηγορίες ή αν έχει εξασφαλίσει δικηγόρο αυτή τη στιγμή.

Η αστυνομία της Πατάγια εξακολουθεί να διερευνά πιθανές νομικές κατηγορίες αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με δήλωση που έγινε στο The Pattaya News από τον Pol. Συνταγματάρχης Thanawut Chongjira.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN θα παρέχουν περαιτέρω ενημερώσεις για αυτό το περιστατικό εάν και εφόσον παρέχονται από την αστυνομία της Pattaya.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/