Δελτίο Τύπου: Οι ουρανοί του Πουκέτ είναι απασχολημένοι με την κυκλοφορία του Phuket Sandbox

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης. Οι δηλώσεις μέσα είναι δικές τους.

Μπανγκόκ, 01 Ιουλίου 2021 Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρει ότι από την πρώτη κιόλας ημέρα της πολυαναμενόμενης τουριστικής λειτουργίας του Πουκέτ την 1η Ιουλίου 2021, στο πλαίσιο του προγράμματος Phuket Sandbox, μεγάλες αεροπορικές εταιρείες θα συνδέουν την Ταϊλάνδη νησί σε πόλεις όπως το Λονδίνο, η Φρανκφούρτη, το Ντουμπάι, το Άμπου Ντάμπι και η Σιγκαπούρη.

Οι πτήσεις για τις πρώτες τέσσερις ημέρες της επαναλειτουργίας, από 1 έως 4 Ιουλίου, έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

On Πέμπτη 1 Ιουλίου, Τέσσερις διαφορετικοί αερομεταφορείς θα προσγειώνονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ με απευθείας πτήσεις όλη την ημέρα: Etihad Airways από το Άμπου Ντάμπι. Qatar Airways από Ντόχα? EL AL Israel Airlines από Τελ Αβίβ. και Singapore Airlines από τη Σιγκαπούρη.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 2 Ιουλίου, θα δούμε την άφιξη μιας απευθείας υπηρεσίας της Emirates από το Ντουμπάι.

On Σάββατο 3 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν τρεις απευθείας πτήσεις της Thai Airways International (THAI) από την Κοπεγχάγη, το Παρίσι και τη Φρανκφούρτη.

Αυτές οι τρεις πτήσεις THAI θα συνεχίσουν στη συνέχεια στην Μπανγκόκ, όπως και άλλες δύο πτήσεις THAI που έχουν προγραμματιστεί για Κυριακή 4 Ιουλίου, απευθείας στο Πουκέτ από το Λονδίνο και τη Ζυρίχη.

Διαβάστε περισσότερα για την "Γενικές πληροφορίες" Phuket Sandbox"..

Εγγραφή
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.