Η Thai Vietjet επεκτείνει την υποστήριξη στα ταξίδια των επιβατών τον Ιούλιο του 2021

Ακολουθεί δελτίο τύπου. Οι δηλώσεις τους είναι δικές τους.

Μπανγκόκ, 29 Ιουνίου 2021 «Λόγω της συνεχιζόμενης κλιμάκωσης του COVID-19 στην Ταϊλάνδη, η αεροπορική εταιρεία ανακοινώνει περαιτέρω πολιτική για την υποστήριξη των επιβατών που διαθέτουν εισιτήρια Thai Vietjet στο δίκτυο πτήσεων εσωτερικού.

Για επιβάτες που έκαναν κράτηση εισιτηρίων και πραγματοποίησαν πληρωμές έως τις 31 Μαΐου 2021, με ημερομηνία ταξιδιού μεταξύ 1 και 31 Ιουλίου 2021, μπορούν να επιλέξουν 1 από τις ακόλουθες υποστηρίξεις:

  1. Δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας πτήσης για μία φορά. Η νέα ημερομηνία ταξιδιού πρέπει να είναι έως τις 31 Οκτωβρίου 2021 και να εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της πτήσης. Η αλλαγή δρομολόγησης δεν ισχύει.

(Επιβάτες που έκαναν κράτηση εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας https:/ /skyfun.αέρας vietjet.com/, μπορεί να αλλάξει πτήση εύκολα μέσω της λειτουργίας "Διαχείριση κράτησης" στον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας https://skyfun.vietjetair.com/searchreservationΕΝΑ ) 

  1. Διατηρώντας την αξία του εισιτηρίου ως Πιστωτικό Κέλυφος, το οποίο ισχύει για 3 μήνες από την αρχική ημερομηνία ταξιδιού.

Οι επιβάτες που έχουν ημερομηνίες ταξιδιού εμπίπτουν στην προαναφερόμενη περίοδο και επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία (τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αρχική ώρα αναχώρησης) για υποστήριξη, επιλέξτε 1 από τις παρακάτω επιλογές επικοινωνίας:

  1. 1.Με ηλεκτρονική φόρμα:https://bit.ly/3dodYIF
  2. Η δυνατότητα "Διαχείριση κράτησης" στοhttps://skyfun.vietjetair.com/searchreservation(Διαθέσιμο για επιβάτες που έκαναν κράτηση εισιτηρίου μέσω του ιστότοπου της αεροπορικής εταιρείας https://skyfun.vietjetair.comμόνο)
  3. 3.Από γραμμή:@Thaivietjet
  4. 3.Με email:vz.support@vietjetair.com
  5. 4.Με Ζωντανή Συνομιλία στοhttps://skyfun.vietjetair.com/

Η Thai Vietjet δεσμεύεται να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και έχει καταβάλει συνεχείς προσπάθειες για να προσφέρει όλα τα δυνατά κανάλια επικοινωνίας και πολιτικές για την καλύτερη υποστήριξη των επιβατών της κατά τη διάρκεια της τρέχουσας επιδημίας Covid-19.

###

Σχετικά με το Vietjet: 

Η νέας εποχής αερομεταφορέας Vietjet όχι μόνο έφερε επανάσταση στον κλάδο των αερομεταφορών στο Βιετνάμ, αλλά ήταν επίσης μια πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία σε όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο. Με επίκεντρο την ικανότητα διαχείρισης κόστους, τις αποτελεσματικές λειτουργίες και τις επιδόσεις, η Vietjet προσφέρει ευκαιρίες πτήσεων με εξοικονόμηση κόστους και ευέλικτους ναύλους, καθώς και διαφοροποιημένες υπηρεσίες για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών.

Η Vietjet είναι πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) με το πιστοποιητικό IATA Operational Safety Audit (IOSA). Ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός αερομεταφορέας του Βιετνάμ, η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε με την υψηλότερη κατάταξη για την ασφάλεια με 7 αστέρια το 2018, το 2019 και το 2020 από τον μοναδικό ιστότοπο ασφάλειας και αξιολόγησης προϊόντων στον κόσμο airlineratings.com και καταχωρήθηκε ως ένας από τους παγκόσμιους Οι 50 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για υγιή χρηματοδότηση και λειτουργίες από το Airfinance Journal το 2018 και το 2019. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ονομαστεί ως η καλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους από διάσημους οργανισμούς όπως η Skytrax, η CAPA, η Airline Ratings και πολλοί άλλοι.

Η Thai Vietjet συνεργάζεται με τη Vietjet για να επεκτείνει το δίκτυο πτήσεων της και να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες στον κόσμο να ανακαλύψουν την Ταϊλάνδη και πολλές άλλες χώρες. Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί 14 εσωτερικά δρομολόγια από Μπανγκόκ προς Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi, Hat Yai, Khon-kaen, Nakhon Si Thammarat, Ubon Ratchathani, Surat Thani, Udon Thani συν την απευθείας πτήση από Chiang Rai προς Πουκέτ, Hat Yai και Udon Thani, απευθείας πτήση από Chiang Mai προς Nakhon Si Thammarat, 8 δρομολόγια που συνδέουν την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, όπως η Μπανγκόκ προς το Da Lat/Da Nang και περισσότερα διεθνή δρομολόγια από την Ταϊλάνδη προς την ηπειρωτική Κίνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο  www.vietjetair.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/