Μια ματιά στο νέο Centara Gourmet To Go της Centara Grand Mirage Pattaya

Centara Gourmet To Go της Centara Grand Mirage Pattaya

Το Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya προσφέρει τώρα ένα μενού ευτυχίας και νοστιμιάς, που παραδίδεται ακριβώς στο κατώφλι σας στην Πατάγια.

Η ομάδα του Pattaya News είχε μια ειδική δοκιμαστική παρουσίαση της νέας υπηρεσίας Gourmet to Go νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και θέλαμε να μοιραστούμε τις σκέψεις και τις απόψεις μας, καθώς και μερικές φωτογραφίες από το φαγητό. Πρώτα, ωστόσο, σύμφωνα με τα λόγια του Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya, είναι μια εξήγηση της νέας υπηρεσίας. Οι σκέψεις μας είναι κάτω από αυτό.

Στο πλαίσιο του «Centara Gourmet To Go», διατίθεται μια ποικιλία από διάσημα πιάτα φαγητού από όλο τον κόσμο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά. Το Centara Gourmet To Go προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από δημοφιλή πιάτα που είναι φρεσκομαγειρεμένα, καθαρά και ποιοτικά και κάθε μενού προετοιμάζεται από τον 'Oasis Restaurant Chef' συμπεριλαμβανομένων τηγανητό ρύζι με πάστα γαρίδας, φιλέτο λαβράκι σε τηγάνι, λαβράκι του Χονγκ Κονγκ κι αλλα…

Η τιμολόγηση ξεκινά από μόνο 99 μπατ Ταϊλάνδης με γκουρμέ κιτ γευμάτων!

Αν θέλετε να επεκτείνετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες δοκιμάζοντας παγκόσμια κουζίνες, τότε τα γκουρμέ κιτ γευμάτων μας είναι μια τέλεια επιλογή, ένα απλό κουτί μαγειρέματος παρέχει όλα τα υλικά και εύκολες συνταγές με οδηγίες βήμα προς βήμα για να ολοκληρώσετε στο σπίτι. Τα προτεινόμενα μενού περιλαμβάνουν ψάρι χιονιού στον ατμό σε σάλτσα σόγιας, τραγανό στήθος πάπιας με σάλτσα κόκκινου δαμάσκηνου, Rib eye steak με λαχανικά κήπου και σάλτσα πιπεριάς. Η τιμή ξεκινά από 300 THB ++

Η Premium Ingredients παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από κορυφαία υλικά που είναι φρέσκα και μαγειρεύονται εύκολα στο σπίτι. Κάθε Συστατικό επιλέγεται από τον επαγγελματία σεφ μας. Διατίθεται μια ποικιλία από Premium Συστατικά, όπως θαλασσινά, κρέας, τυρί και αλλαντικά. Η τιμή ξεκινά μόνο από 120 THB

Το εστιατόριο Oasis του Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya «Centara Gourmet To Go» είναι έτοιμο να σας σερβίρει όλα τα πιάτα με ασφάλεια με το Centara Complete Care, ένα πρόγραμμα υπηρεσιών που ενισχύει την εμπιστοσύνη στην υγεία, τα πρότυπα για την ασφάλεια, την καθαριότητα και την υγιεινή. Μείνετε ασφαλείς στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τα τρόφιμα απευθείας στην πόρτα σας. Πληρώστε και παραλάβετε από το λόμπι του ξενοδοχείου ή την εφαρμογή LINEMAN, FOODPANDA, αναζητήστε το 'Oasis @ Centara Grand Mirage Pattaya. Διαθέσιμο καθημερινά από τις 12.00:22.00 έως τις XNUMX:XNUMX.

LΙΝΕΜΑΝ https://lin.ee/pH88QwM

ΤΡΟΦΙΜΟA Κάντε κλικ εδώ για το Foodpanda!

Επιπλέον, το Centara Grand MiragΤο e Beach Resort Pattaya δημιουργεί ξεχωριστές τούρτες, είτε αναζητάτε μια προσαρμοσμένη δημιουργία είτε όμορφες τούρτες φαντασίας για να ολοκληρώσετε το πάρτι γενεθλίων σας. Η μεγάλη ποικιλία γεύσεων που μπορείτε να επιλέξετε από το Vistas Lobby Lounge, όπου σήμερα θα βρείτε μια φαντασία από πραγματικά νόστιμα, τίμια κέικ φτιαγμένα με υγιεινά φυσικά συστατικά, όλα παρασκευασμένα από τους ζαχαροπλάστες μας. Όλες οι αγαπημένες σας γεύσεις βρίσκονται σε ένα μέρος. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα κέικ. Κέικ καραμέλας αμυγδάλου, κέικ σοκολάτας μόκα, κέικ με μούρα μάνγκο, τάρτα με βατόμουρο μάνγκο, κέικ μους γιαουρτιού πορτοκαλιού, κέικ γιαουρτιού φράουλας και κέικ βανίλιας μονόκερος.

Η τιμολόγηση ξεκινά από THB 450 Vistas Lobby Lounge που βρίσκεται στο κεντρικό λόμπι του Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya και ανοίγει καθημερινά από τις 9.00:21.00 έως τις 2:0. Κάντε μια παραγγελία 3871 ημέρες νωρίτερα. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες, επικοινωνήστε στο 4981 0 3830 ή στο 1234 12.00 21.00, Pay& Pick up the cake στο λόμπι του ξενοδοχείου από τις XNUMX:XNUMX έως τις XNUMX:XNUMX.

Η ομάδα του Pattaya News προσκλήθηκε να δοκιμάσει την υπηρεσία παράδοσης του προγράμματος Centara Gourmet to Go καθώς και να δοκιμάσει μία από τις νόστιμες τούρτες Vistas Lobby Lounge που είναι ιδανικές για γενέθλια και άλλες ειδικές περιστάσεις. Δεν μαγειρεύουμε, οπότε δεν δοκιμάσατε τα premium υλικά ή την υπηρεσία συνταγών, αλλά το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για όσους απολαμβάνουν τη μαγειρική!

Μας κέρασαν το ακόλουθο μενού:

1. Τηγανητό ρύζι με πάστα γαρίδας

2. Χαβανέζικη πίτσα พิซซ่าหน้าฮาวายเอี้ยน

3. Τηγανητά κινέζικα νουντλς με καβούρι ผัดหมี่ซั่วเนื้อปู

4. Χοιρινό Phad Krapow ข้าวผัดกะเพราหมู

5. Κέικ Μόκα σοκολάτας เค้กช็อกโกแลตมอคค่า

Πρώτον, πρέπει να πούμε ότι εντυπωσιαστήκαμε πολύ με την παρουσίαση. Αυτή δεν είναι η "κανονική" υπηρεσία παράδοσης, όπως μπορείτε να δείτε από τη συνολική συσκευασία και την παρουσίαση και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η κάρτα που περιλαμβάνεται. Ελπίζουμε ότι είναι μια τακτική πινελιά για τους πελάτες καθώς προκαλεί τεράστια εντύπωση. Φωτογραφίες από την παρουσίαση και την κάρτα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Όσο για το φαγητό, ήταν νόστιμο και εντυπωσιαστήκαμε, και ναι, μας αρέσουν οι ανανάδες στην πίτσα εδώ στο The Pattaya News και ήμασταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με το πόσο φρέσκα ήταν τα συστατικά και τη συνολική γεύση των ανανάδων στην πίτσα της Χαβάης. Μια ποικιλία από πίτσες είναι διαθέσιμη, αν ο ανανάς στην πίτσα δεν σας αρέσει, καθώς γνωρίζουμε ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα για ορισμένους!

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, ήμασταν ευχαριστημένοι γενικά με το φαγητό και ήταν ξεκάθαρα φτιαγμένο από επαγγελματίες σεφ και όχι από μια κουζίνα που γυρίζει τη νύχτα. Το σχέδιο της τούρτας, όπως φαίνεται παρακάτω, μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα και ήταν και νόστιμο!

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα εκατομμύριο λέξεις, αλλά θα αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν, αν και σας προτείνουμε να τις δοκιμάσετε μόνοι σας και να δείτε τη γνώμη σας. Θα θέλαμε να ακούσουμε από οποιονδήποτε από τους αναγνώστες μας που δοκιμάζει τη συνταγή ή την υπηρεσία υψηλής ποιότητας υλικών, μη διστάσετε να μας πει στα σχόλια παρακάτω!

Αποποίηση ευθύνης: Αυτή η ανάρτηση δεν είναι χορηγούμενη ή επί πληρωμή, αν και παρέχονται δωρεάν δείγματα φαγητού για το άρθρο.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/