Οι καταιγίδες της Πατάγια γκρεμίζουν δέντρα, καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και προκαλούν τοπικές ζημιές

Pattaya, Banglamung–

Οι ισχυροί άνεμοι και οι έντονες βροχοπτώσεις κατέστρεψαν τουλάχιστον ένα μεγάλο δέντρο και κατέστρεψαν σπίτια στην Πατάγια και την περιοχή Μπανγκλαμούνγκ τις τελευταίες πολλές νύχτες.

Στο Soi Banglamung 39 στο Nongprue ένα δέντρο μαμούθ για το οποίο οι ντόπιοι ισχυρίστηκαν ότι είναι τουλάχιστον 70 ετών είχε σπάσει από ισχυρούς ανέμους πριν προσγειωθεί σε ένα τοπικό σπίτι.

Ο κ. Suriya Wannasuwong είπε στο The Pattaya News, «Οι καταιγίδες έπληξαν γύρω στις 10:30 στις 20 Ιουνίου. Ένα τεράστιο κλαδί δέντρου χτύπησε το σπίτι μου, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές. Ευτυχώς, η οικογένειά μου και εγώ δεν τραυματιστήκαμε».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο ενός άλλου δέντρου που έπεσε, τραυματίζοντας έναν νεαρό άνδρα το Σαββατοκύριακο εδώ.

Εν τω μεταξύ, στο Soi Udomsuk 5, στο Nong Plalai, μια μεταλλική στέγη από λαμαρίνα ανατινάχθηκε από μια υπό κατασκευή κατασκευή στάθμευσης σε ένα τοπικό σπίτι, προκαλώντας επίσης υλικές ζημιές.

Ο κ. Kampong Kruasom, 55 ετών, είπε στους δημοσιογράφους του The Pattaya News ότι η μεταλλική οροφή τοποθετούνταν για ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων κοντά. Οι δυνατοί άνεμοι έκαναν την υπό κατασκευή στέγη να σκιστεί και να προσγειωθεί στο σπίτι του.

Ο κ. Kruasom δήλωσε στους δημοσιογράφους μας ότι υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Banglamung προκειμένου να ζητήσει αποζημίωση από τον ιδιοκτήτη του γκαράζ στάθμευσης για τις ζημιές που έγιναν στο σπίτι του.

Βίντεο από τις πλημμύρες γύρω από την Πατάγια που πήραν οι δημοσιογράφοι μας τις τελευταίες ημέρες μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο καθαρισμός των ζημιών γύρω από την Πατάγια πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα από τις επαρχιακές ηλεκτρικές αρχές, τις αρχές επιβολής του νόμου, τους εθελοντές και άλλες σχετικές υπηρεσίες. Πολλές γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος και δέντρα καταστράφηκαν τις τελευταίες ημέρες γύρω από την περιοχή Banglamung.

Ο αντιδήμαρχος της πόλης Pattaya Banlue Kunlawanich επισκέφτηκε ένα τοπικό σπίτι στη Naklua, το σπίτι του οποίου υπέστη σοβαρές ζημιές από μια καταιγίδα το Σαββατοκύριακο. Ο κ. Banlue έδωσε στους ιδιοκτήτες προμήθειες και υποστήριξη για να ανακάμψουν από τις καταστροφικές ζημιές. Η φωτογραφία εξωφύλλου αυτού του άρθρου καθώς και η παρακάτω φωτογραφία δείχνει το μέγεθος των ζημιών που έγιναν στο συγκεκριμένο σπίτι από τις πρόσφατες καταιγίδες.

Ο κ. Banlue δήλωσε ότι οι αρχές της πόλης Pattaya εργάζονται για να βοηθήσουν την οικογένεια, η οποία δεν ήθελε να κατονομαστεί, με αποζημίωση και οικονομική υποστήριξη για τις ζημιές στο σπίτι τους από την πρόσφατη καταιγίδα.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τα πρόσφατα άρθρα μας σχετικά με τις καταιγίδες που έπληξαν τις τελευταίες μέρες!

_________________

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayaNews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.