Το Chonburi διατάσσει προσωρινό κλείδωμα της περιοχής όπου ζουν μετανάστες εργαζόμενοι στο Chonburi μετά το σύμπλεγμα Covid-19

Τσονμπούρι –

Ο Κυβερνήτης Chonburi απόψε (18 Ιουνίουth) διέταξε προσωρινό κλείδωμα μιας περιοχής όπου ζουν πολλοί μετανάστες εργαζόμενοι στην περιοχή Mueang Chonburi λόγω πολλών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19.

Η εντολή από τον Κυβερνήτη του Chonburi Phakarathorn Teanchai κυκλοφόρησε σήμερα (18 Ιουνίουth) από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Chonburi.

Η εντολή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα και στενές επαφές του Covid -19 βρέθηκαν στο τέλος του Soi Rasprasit στην υποπεριφέρεια Baan Kod.

Προκειμένου να ελεγχθεί η εξάπλωση του ιού, η Επιτροπή Ελέγχου Νόσων Chonburi έδωσε εντολή να αποκλειστεί προσωρινά η περιοχή.

Κανείς δεν επιτρέπεται να εισέλθει και να βγει από την περιοχή εκτός από αυτό που απαιτείται με άδεια από αρμόδιους αξιωματικούς του Chonburi. Τρόφιμα, νερό και προμήθειες θα παρέχονται σε όσους έχουν ανάγκη σε αυτό το χωριό από στελέχη του τμήματος υγείας. Δεν θα τους επιτρέπεται να ταξιδεύουν για δουλειά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας του Chonburi δήλωσαν ότι θα τους φροντίσουν και ότι εργάζονται με τους εργοδότες τους επίσης κατά τη διάρκεια της προσωρινής καραντίνας. Η καραντίνα θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το αν κάποιος είναι θετικός στον ιό Covid-19 ή όχι, οι θετικοί θα μεταφερθούν σε νοσοκομεία υπαίθρου.

Η παραγγελία τίθεται σε ισχύ από αύριο (19 Ιουνίουth) έως τις 2 Ιουλίου.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayaNews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.