Δελτίο Τύπου: Η TAT εγκαινιάζει την καμπάνια μάρκετινγκ «Το Phuket είναι πλέον ανοιχτό».

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης. Οι δηλώσεις μέσα είναι δικές τους.

Μπανγκόκ, 16 Ιουνίου 2021 «Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), σε συνεργασία με τον όμιλο King Power International, ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία μάρκετινγκ, «Το Πουκέτ είναι τώρα ανοιχτό», με θέμα «Εκπληκτική Ταϊλάνδη, τώρα ακόμα πιο εκπληκτικό» €™.

Ο κ. Tanes Petsuwan, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της TAT για τις Επικοινωνίες Μάρκετινγκ, δήλωσε: «Η εκστρατεία αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Βασιλικής Κυβέρνησης της Ταϊλάνδης να προετοιμάσει το νησί έτοιμο να υποδεχθεί ξανά πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες σύμφωνα με το μοντέλο «Phuket Sandbox». από την 1η Ιουλίου 2021.â€

Δίνοντας έμφαση στον αθλητικό τουρισμό, η καμπάνια "Το Πουκέτ είναι τώρα ανοιχτό" ξεκινά με ένα TVC "Εκπληκτικές στιγμές στο Πουκέτ" που περιλαμβάνει τρεις από τους νικητές του Leicester City FA Cup 2021 - τους James Maddison, Harvey Barnes και Kelechi. Iheanacho - για να μεταφέρει ένα μήνυμα για το πώς το Πουκέτ είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά διεθνείς επισκέπτες.

Ενώ μοιράζεται αξέχαστες εμπειρίες που περιμένουν όλους τους επισκέπτες στο Πουκέτ μέσω των τριών παικτών της Leicester City FC, το TVC στέλνει επίσης συναισθηματικές αναμνήσεις με εικόνες καρτ ποστάλ αθλητικών δραστηριοτήτων. όπως καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα, σέρφινγκ, ιστιοπλοΐα, αλεξίπτωτο και τρίαθλο, καθώς και φυσικά αξιοθέατα, την παλιά πόλη και την κουζίνα.

Η TAT μοιράζεται το νέο TVC «Amazing Moments in Phuket» σε παγκόσμια κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των BBC World News και Euro News, καθώς και στα κανάλια δημοσιότητας των King Power, Leicester City FC και Dug Out από τις 16 Ιουνίου 2021 και μετά. .

Οι τελευταίες επίσημες λεπτομέρειες του μοντέλου Phuket Sandbox βρίσκονται υπό εξέταση από τη Βασιλική Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, αλλά οι αρχικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες. εδώ.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.