Δελτίο Τύπου: Πιστοποιητικό «SHA ​​Plus» απονεμήθηκε σε 300 τουριστικές επιχειρήσεις στο Πουκέτ

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης. Οι δηλώσεις μέσα είναι δικές τους.

Μπανγκόκ, 13 Ιουνίου 2021 Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) παρουσίασε πρόσφατα το Πιστοποιητικό Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) Plus σε περισσότερες από 300 τουριστικές επιχειρήσεις στο Πουκέτ, καθώς το νησί ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες στο πλαίσιο του ‘ Μοντέλο Phuket Sandbox από 1 Ιουλίου 2021.

Η παρουσίαση του λογότυπου SHA Plus από την κα Thapanee Kiatphaiboon, Αναπληρωτή Κυβερνήτη Τουριστικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων της TAT, πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου 2021, παρουσία του Κυβερνήτη του Πουκέτ κ. Narong Woonchiew και άλλων τοπικών αξιωματούχων.

Η κ. Thapanee είπε ότι «Το πρότυπο «SHA ​​Plus» συμβολίζει την ετοιμότητα του Πουκέτ να ανοίξει ξανά το νησί, το οποίο οι τοπικοί ενδιαφερόμενοι συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ως μέρος του πιλοτικού προγράμματος».

Το λογότυπο «SHA» πιστοποιεί ότι οι χώροι και οι επιχειρήσεις έχουν μέτρα δημόσιας υγείας για τον COVID-19, ενώ το σύμβολο «Συν» επιβεβαιώνει ότι περισσότερο από το 70% των εργαζομένων στον οργανισμό είναι πλήρως εμβολιασμένοι σύμφωνα με το Πρόγραμμα εμβολιασμού του Phuket Must Wina.

Σύμφωνα με το μοντέλο «Phuket Sandbox», οι ξένοι επισκέπτες που φτάνουν από την 1η Ιουλίου 2021 και μετά θα πρέπει να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία, τα οποία είναι πιστοποιημένα «SHA ​​Plus» για τις πρώτες 14 ημέρες πριν μπορέσουν να φύγουν από το επαρχία προς άλλους προορισμούς στην Ταϊλάνδη.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 1,389 χώροι και επιχειρήσεις σε όλο το Πουκέτ που έχουν λάβει το πιστοποιητικό Amazing Thailand SHA, και από αυτά, περισσότεροι από 300 είναι πιστοποιημένοι με το SHA Plus. Ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται καθώς όλες οι επιχειρήσεις με πιστοποίηση SHA στο Πουκέτ, όπου τουλάχιστον το 70% του προσωπικού είναι εμβολιασμένο, ενθαρρύνονται να εγγραφούν για το Πιστοποιητικό «SHA ​​Plus».

Εν τω μεταξύ, η TAT μαζί με την ένωση τουριστών του Πουκέτ, την ένωση ξενοδοχείων της Ταϊλάνδης - Southern Chapter και την Southern Digital Economy Promotion Agency - Northern Southern Region αναπτύσσουν επί του παρόντος ένα «SHA ​​Plus Booking Authentication System» (SHABA) για να να χρησιμοποιηθεί ως μηχανισμός επιβεβαίωσης για τους επισκέπτες που συμμετέχουν στο "Phuket Sandbox", οι οποίοι έχουν κάνει κράτηση σε ξενοδοχεία "SHA Plus".

Υπό τους όρους «Phuket Sandbox», οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους μέσω OTA, ταξιδιωτικών πρακτορείων ή απευθείας στα ξενοδοχεία «SHA ​​Plus» υπό τους όρους του «Phuket Sandbox». ™. Οι ομάδες κρατήσεων ξενοδοχείων θα πρέπει να εισάγουν τις κρατήσεις των επισκεπτών τους στην πλατφόρμα «SHABA», η οποία θα δημιουργήσει έναν επίσημο αριθμό επιβεβαίωσης και έναν κωδικό QR.

Η πλατφόρμα «SHABA» συνδέεται με την υπάρχουσα «Είσοδος Ταϊλάνδη». πλατφόρμα ενιαίας στάσης στο πλαίσιο ολοκληρωμένων προσπαθειών από σχετικούς κρατικούς φορείς για τη διευκόλυνση των εμβολιασμένων διεθνών επισκεπτών. Υπό την εποπτεία του Υπουργείου Τουρισμού και Αθλητισμού, η ιστοσελίδα https://www.entrythailand.go.th/journey/1θα είναι ο ιστότοπος που χρησιμοποιείται για το πιλοτικό έργο «Phuket Sandbox».

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.