Τα νέα κρούσματα Covid-19 κυρίως από εργοστάσια πάγου και συμπλέγματα αγοράς φέρνουν το Chonburi σε 76 συνολικά θετικά σήμερα

Τσονμπούρι –

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε 76 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα, 12 Ιουνίου.

Αυτό σημαίνει συνολικά 5,323 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 889 να βρίσκονται ακόμη σε ιατρική περίθαλψη και με συνολικά 31 καταγεγραμμένους θανάτους στο Τσονμπούρι από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου. Ένας νέος θάνατος ανακοινώθηκε τη νύχτα, αν και οι λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.

Επιπλέον, 4,403 άτομα συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει πλήρως από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα. Χθες αφέθηκαν ελεύθεροι 58 άτομα.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Mueang Chonburi με 11, Si Racha 48, Banglamung (συμπεριλαμβανομένης της Pattaya) 11, Panat Nikhom 1, Sattahip 3 και Pan Thong 2.

Αναλυτικά οι υποθέσεις έχουν ως εξής:

1. Συγκέντρωση στο Suksawat Pansadej Ice Plant Co., Ltd., στην περιοχή Si Racha, 20 περιπτώσεις (Όλα ήταν άτομα που δοκιμάστηκαν για δεύτερη φορά μετά από ένα προηγούμενο αρνητικό τεστ που ήταν σε καραντίνα)
2. Cluster στο Kaset Ruam Jai (αγορά Baan Thung), στην περιοχή Si Racha, 12 περιπτώσεις
3. Μολυσμένο άτομο από την Μπανγκόκ που ζει τοπικά 1 κρούσμα
4. Μολυσμένο άτομο από την επαρχία Samut Prakan που ζει τοπικά, 1 κρούσμα
5. Άτομο σε επάγγελμα «υψηλού κινδύνου» που έχει υψηλή έκθεση στο κοινό 1 άτομο
6. Στενή επαφή επιβεβαιωμένου ασθενούς από την επαρχία Chachoengsao, 1 άτομο
7. Γενικές στενές επαφές:
7.1 18 μέλη της οικογένειας
7.2 9 συνάδελφοι
8. Στενές επαφές υπό διερεύνηση: 2 περιπτώσεις
9. 11 υποθέσεις υπό γενική διερεύνηση
Συνολικά ελήφθησαν 202 αναζητήσεις επαφών σήμερα, 1,116 αρχικές προληπτικές αναζητήσεις,

Την τελευταία ημέρα, συνολικά 202 στενές επαφές δοκιμάστηκαν από τον εντοπισμό επαφών και 1,116 άτομα δοκιμάστηκαν σε προληπτικές δοκιμές όταν το ιατρικό προσωπικό βγαίνει στην κοινότητα. Όλα εκκρεμούν αποτελέσματα.

Όσον αφορά το σύμπλεγμα εργοστασίων πάγου, οι τοπικοί ιδιοκτήτες παγοβιομηχανιών ενισχύουν την κοινότητα ότι τα παγάκια είναι ασφαλή και ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται να αγοράσουν παγάκια, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις δηλώσεις τους παρακάτω:

Το σύμπλεγμα Covid-19 στο εργοστάσιο πάγου στο Si Racha επηρεάζει τις πωλήσεις πάγου στο Chonburi, οι ιδιοκτήτες παγοβιομηχανιών διαβεβαιώνουν το κοινό ότι τα παγάκια είναι ασφαλή

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/