Η TAT Phuket είναι πεπεισμένη για την ετοιμότητα του νησιού να προχωρήσει αποτελεσματικά με το Phuket Sandbox τον Ιούλιο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Le Méridien Phuket

Πουκέτ -

Ο διευθυντής της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), του γραφείου του Πουκέτ, δήλωσε σήμερα ότι η TAT είναι βέβαιη για την ετοιμότητα της επαρχίας να προχωρήσει στο έργο του Phuket Sandbox την 1η Ιουλίου.

Ο διευθυντής του TAT Phuket Nantasiri Ranasiri είπε στο Associated Press σήμερα, 9 Ιουνίου, ότι το γραφείο του TAT Phuket παρακολούθησε συναντήσεις με τα σχετικά τμήματα στην περιοχή για να προχωρήσει στο πρόγραμμα επαναλειτουργίας του νησιού και να ακολουθήσει αυστηρά τις οδηγίες ως προετοιμασία πριν από την επίσημη έναρξη του πρόγραμμα τουρισμού θα υλοποιηθεί από το Κέντρο Διοίκησης Οικονομικής Κατάστασης (CESA).

Η TAT πίστευε επίσης ότι το Phuket Sandbox θα τεθεί σε ισχύ όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς ο αριθμός των νέων μολύνσεων ανέφερε είτε 0 κρούσματα τις τελευταίες ημέρες είτε τον ίδιο αριθμό για αρκετές ημέρες στη σειρά, αποδεικνύοντας ότι τα μέτρα υγείας στο Πουκέτ έχουν ενισχυθεί .

«Πιστεύαμε ότι ο έλεγχος υγείας τόσο για τους Ταϊλανδούς όσο και για τους αλλοδαπούς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι πρέπει να είναι τυποποιημένος πριν από την έναρξη του έργου. Όλοι οι εισερχόμενοι τουρίστες θα υποβληθούν επίσης σε τεστ για μόλυνση από τον Covid-19 πριν εισέλθουν στο νησί. Αυτά είναι αυστηρά μέτρα για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ των τουριστών και των κατοίκων της περιοχής πριν από την επίσημη εφαρμογή του σχεδίου Phuket Sandbox τον επόμενο μήνα», δήλωσε ο Διευθυντής.

Εν τω μεταξύ, η ΤΑΤ διεξήγαγε δημόσιες σχέσεις και εισήγαγε το πρόγραμμα μεταξύ μεγάλων τουριστικών πρακτόρων από χώρες με ομάδες χαμηλού έως μεσαίου κινδύνου, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τονίζοντας ότι το Πουκέτ έχει προετοιμαστεί να υποδεχτεί ξανά εμβολιασμένους τουρίστες. απολαύστε την ομορφιά της φύσης στο πλαίσιο της καμπάνιας «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη, ακόμα πιο εκπληκτικό από ποτέ».

Η Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Ταϊλάνδης, μαζί με την Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Πουκέτ, είχαν επίσης οργανώσει εκπαίδευση για επιχειρηματίες φιλοξενίας για να παρέχουν ασφάλεια και υγιεινή στους πελάτες ως καλός οικοδεσπότης στους τουριστικούς πράκτορες, προκειμένου να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη για τους ξένους τουρίστες μόλις το Phuket Sandbox κυκλοφορήσει επίσημα .

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2.4 (5 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/