Τα κρούσματα Chonburi Covid -19 ανέρχονται σε 46 επιβεβαιωμένα και νέες μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένου του χρονοδιαγράμματος Pattaya και Si Racha

Τσονμπούρι –

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε 46 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα, 3 Ιουνίουrd, ως επί το πλείστον οδηγείται από ομάδες σε εργοστάσια και στρατόπεδα μεταναστών εργατών.

Αυτό σημαίνει συνολικά 4,791 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 984 άτομα να παραμένουν υπό ιατρική φροντίδα και με συνολικά 28 καταγεγραμμένους θανάτους στο Τσονμπούρι από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου.

Επιπλέον, 3,779 άτομα συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει πλήρως από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα. Χθες αφέθηκαν ελεύθεροι 40 άτομα.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Ο Mueang Chonburi με 20, ο Si Racha 15, ο Banglamung (συμπεριλαμβανομένης της Pattaya) 4, ο Panat Nikhom 1, ο Pan Thong 3 και τρεις ασθενείς μεταφέρθηκαν από άλλη επαρχία στο Chonburi για ιατρική περίθαλψη.

Οι λεπτομέρειες για τις σημερινές υποθέσεις που δόθηκαν ήταν:

  1. Επαφές από προηγούμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα
  • Σε οικογένειες 12 περιπτώσεις
  • Σε χώρους εργασίας 19 περιπτώσεις
  1. Μολύνθηκε σε ένα εργοστάσιο στο Pluak Dang, ο Rayong μεταφέρθηκε στο Chonburi για ιατρική περίθαλψη, 2 περιπτώσεις
  2. Στενή επαφή από προηγούμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα (Νέα Αγορά), 1 κρούσμα
  3. Στενές επαφές από προηγούμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα (εταιρεία Celeraise), 2 κρούσματα
  4. Στενές επαφές από προηγούμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα (πάρτι γενεθλίων), 1 περίπτωση
  5. Στενές επαφές υπό διερεύνηση, 3 περιπτώσεις
  6. Διερευνώνται 6 υποθέσεις

Την τελευταία ημέρα, εξετάστηκαν συνολικά 260 στενές επαφές από τον εντοπισμό επαφών και 480 άτομα δοκιμάστηκαν σε προληπτικές δοκιμές όταν το ιατρικό προσωπικό βγαίνει στην κοινότητα. Όλα εκκρεμούν αποτελέσματα.

Οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας συνεχίζουν να προτρέπουν τους ανθρώπους να μην κοινωνικοποιούνται έξω από το άμεσο νοικοκυριό τους μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Τα περισσότερα κρούσματα προέρχονται από μικρές κοινωνικές συγκεντρώσεις σύμφωνα με τις αρχές.

Το Chonburi έχει εντείνει σημαντικά τις δοκιμές σε βιομηχανικές περιοχές και στους κοιτώνες εργαζομένων τους καθώς και σε χώρους εργασίας στην επαρχία.

Ο κυβερνήτης του Chonburi διέταξε ένα χωριό στο Mueang Chonburi να «κλείσει» και οι μετανάστες εργαζόμενοι που εισέρχονται στο Chonburi θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

https://thepattayanews.com/2021/06/02/chonburi-orders-a-temporary-lockdown-of-a-village-in-mueang-chonburi-and-requires-migrant-workers-entering-the-province-to-quarantine/

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi χθες το βράδυ (2 Ιουνίουnd) δημοσίευσε ένα σύντομο χρονοδιάγραμμα για να ενημερώσει τους ανθρώπους που πήγαν σε συγκεκριμένα μέρη αυτόν τον μήνα για να ενημερώσουν τις υγειονομικές αρχές και να παρακολουθήσουν την υγεία τους σχετικά με τον Covid-19. Ακολουθεί μια αγγλική μετάφραση της έκδοσης.

  1. Εστιατόριο MK Central Festival Pattaya Beach στις 26 Μαΐουth από τη 11:00 έως τις 12:30.
  2. Φρέσκο ​​γάλα Pai Dang στην αγορά Rai Nueang Plaza στο Nong Kham, Si Racha στις 28 Μαΐουth έως Μάιο 30th από τις 8:00 π.μ. έως τη 6:00 μ.μ.

Εάν κάποιος έχει προβλήματα με αναπνευστικά συμπτώματα ή/και πυρετό εντός 14 ημερών από τη στιγμή που επισκέφτηκε αυτά τα μέρη, πρέπει να πάει σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi.

Ενημερώστε το νοσοκομείο ότι επισκεφτήκατε το ίδιο μέρος με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19, συνέχισαν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayaNews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.