Ενημέρωση: Η CCSA βάζει φρένο στη χαλάρωση ορισμένων μέτρων στην Μπανγκόκ για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες

Μπανγκόκ-

Το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19, ή CCSA, έχει βάλει φρένο σε ένα σχέδιο για την ανακούφιση ορισμένων μέτρων στη Μπανγκόκ που ισχύουν αύριο, που αρχικά προτάθηκε και συντάχθηκε από τον Κυβερνήτη της Μπανγκόκ και τη Μητροπολιτική Διοίκηση της Μπανγκόκ.

Ανακοινώσαμε αυτό το σχέδιο νωρίτερα σήμερα το απόγευμα εδώ.

  Το σχέδιο ήταν να χαλαρώσουν πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων μασάζ και του τρέχοντος κλεισίματος των πάρκων, το οποίο είναι ένα σημαντικό παράπονο από τους κατοίκους της Μπανγκόκ εδώ και εβδομάδες.

Η ανακοίνωση της CCSA ανέφερε απλώς ότι και τα πέντε μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των πάρκων που είδαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πλημμυρίζουν νωρίτερα σήμερα με ενθουσιασμένα και ευχάριστα μηνύματα σχετικά με την ανακούφιση, έχουν πλέον αντιστραφεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της CCSA, και τα πέντε μέτρα θα παραμείνουν κλειστά/εκτός ορίων τουλάχιστον έως τις 14 Ιουνίου.

Η αντίδραση ήταν γρήγορη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς Ταϊλανδούς και Άγγλους σχολιαστές να είναι εξαγριωμένοι, ειδικά για τα πάρκα. Επιχειρήσεις, όπως καταστήματα μασάζ, που ανυπομονούσαν να μπορέσουν να επιστρέψουν στην εργασία τους και έλαβαν περιορισμένη έως καθόλου οικονομική βοήθεια μετά από εβδομάδες διακοπής λειτουργίας καθώς οι περισσότερες είναι στελεχωμένες από άτυπους εργαζόμενους που δεν δικαιούνται επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, εξέφρασαν επίσης τις θυμός στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, υπήρξαν ορισμένα διαδικτυακά σχόλια που υποστήριξαν την απόφαση, δηλώνοντας ότι με τον αριθμό των κρουσμάτων επί του παρόντος, τα περισσότερα προέρχονται από την Μπανγκόκ, ήταν πολύ νωρίς για χαλάρωση τυχόν περιορισμών.

Το Chonburi, η πατρίδα της Pattaya, δεν έχει χαλαρώσει τους περιορισμούς ούτε δημοσίευσε ότι σχεδίαζαν νωρίτερα σήμερα. Από τώρα, όλοι οι περιορισμοί, που περιλαμβάνουν το κλείσιμο καταστημάτων μασάζ, γυμναστηρίων, κινηματογράφων, μπαρ και παραλιών μόνο για άσκηση, παραμένουν σε ισχύ «μέχρι νεωτέρας».

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.8 (5 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/