Οι κάτοικοι του νησιού Koh Larn ψηφίζουν για να παραμείνει το νησί κλειστό σε μη κατοίκους για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες

Koh Larn-

Οι ψήφοι είναι μέσα.

Το νησί, το οποίο είναι εν μέρει αυτοδιοικούμενο από το δικό τους συμβούλιο και τους πρεσβύτερους, διεξήγαγε δημοψήφισμα το Σαββατοκύριακο για να αποφασίσει εάν θα ανοίξει ξανά το νησί στους τουρίστες, την κύρια πηγή εισοδήματός τους.

Το Koh Larn είναι κλειστό από τις 5 Μαΐου, όπως αναφέραμε εδώ, λόγω ανησυχιών για τον Covid-19.

Το νησί εξαρτάται σχεδόν 100% από τους τουρίστες για το εισόδημά τους και είναι το πλησιέστερο μεγάλο νησί στην Μπανγκόκ, προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες από την Μπανγκόκ και άλλες κοντινές επαρχίες όταν είναι ανοιχτό. Αν και η κατάσταση στην Πατάγια έχει βελτιωθεί ειδικά γύρω από τον Covid-19 και τα περισσότερα κρούσματα Chonburi προέρχονται από εργοστάσια και στρατόπεδα μεταναστών εργατών που συνήθως δεν ταξιδεύουν ή εγκαταλείπουν την εργασία/κοιτώνα τους, η κύρια ανησυχία των κατοίκων του νησιού είναι ότι αν άνοιγε το νησί οι κάτοικοι της Μπανγκόκ θα έρχονταν και πιθανώς να φέρουν τον Covid-19 μαζί τους .

Η Μπανγκόκ είναι επί του παρόντος το επίκεντρο της επιδημίας Covid-19 στην Ταϊλάνδη.

Αυτή είναι μια παρόμοια διαδικασία σκέψης με το γιατί η Pattaya και η Jomtien παραμένουν αυστηρές σχετικά με τις παραλίες και άλλα τουριστικά αξιοθέατα με τον κυβερνήτη να τις αφήνει κλειστές, σύμφωνα με αξιωματούχους του Chonburi. Αν και ο οικονομικός πόνος είναι πραγματικά εμφανής κοιτάζοντας την πλειονότητα της Πατάγια σωστά τελευταία, η γενική διαδικασία σκέψης είναι ότι η πόλη πρέπει να αποφύγει εκτεταμένα κρούσματα όπως η Μπανγκόκ μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού, εάν θέλουν να είναι σε θέση να ανοιχτούν σε ξένους τουρίστες. αργότερα φέτος, που έχει οριστεί για τον Οκτώβριο.

Το Koh Si Chang, ως σημείωση, παραμένει ανοιχτό (αλλά δεν είναι τόσο δημοφιλές στους τουρίστες), όπως το Koh Samed και το Koh Chang νοτιότερα.

Εικόνα: Δημόσιες Σχέσεις Koh Larn

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/