Αποτελέσματα Reader Talkback: Ποιο είναι το αγαπημένο σας εστιατόριο στην Πατάγια για ένα ωραίο δείπνο;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachat

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και, στη συνέχεια, σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να παρουσιάσετε.

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Reader Talkback: Ποιο είναι το αγαπημένο σας εστιατόριο για ένα ωραίο δείπνο στην Πατάγια;

Προσθέσαμε αυτό το πλαίσιο:

Καλύψαμε προηγουμένως το καλύτερο μέρος για πρωινό σε προηγούμενο talkback αναγνώστη, σήμερα θα επικεντρωθούμε σε ένα ωραίο μέρος για δείπνο. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό ή καλό φαγητό, απλώς το αγαπημένο σας εστιατόριο για ένα ωραίο δείπνο όταν επιλέγετε να βγείτε έξω;

Καταλαβαίνουμε ότι οι καλύτερες και οι αγαπημένες είναι πολύ προσωπικές απόψεις, γι' αυτό επικεντρωθείτε περισσότερο στο τι απολαμβάνετε εσείς προσωπικά και όχι στο εύρος τιμών ή στο είδος του φαγητού.

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις.  Είχαμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμμετοχή σε αυτήν την ερώτηση με δεκάδες σχόλια, μηνύματα και e-mail. Αυτό ήταν ένα πολύ παθιασμένο θέμα με τεράστια ποικιλία σχολίων. Προσπαθήσαμε συγκεκριμένα να επισημάνουμε μια ποικιλία απαντήσεων για να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εστιατόρια στην περιοχή που ονομάστηκαν κάποια κάλυψη. Είχαμε τόσες πολλές απαντήσεις που θα είναι αδύνατο να τις απαριθμήσουμε όλες! Θέλετε ακόμα να χτυπήσετε; Να πώς:

  Ενημερώστε μας στα σχόλια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Λάβετε υπόψη ότι όλα τα σχόλια παρακάτω είναι αυτά του αναγνώστη και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν αυτά της The Pattaya News Company Limited.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=

Peter M-Sandbar δίπλα στη θάλασσα στην παραλία Dongtan, καλό πλούσιο δυτικό και ταϊλανδέζικο μενού και ποτά σε μεσαίες τιμές

Εστιατόριο Steve K-Dao-Ruang, 2nd Road Pattaya. Αυτό είναι το καθημερινό μου εστιατόριο που πηγαίνω στο εστιατόριο, καθώς μου δίνουν ταϊλανδέζικα πικάντικα παρά ποτισμένα δυτικά εναλλακτικά. Πολύ φιλικό προσωπικό, κρύα μπύρα και εξαιρετικό φαγητό. Δεν τρώω κρέας, αλλά μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα τα θαλασσινά, τα ολόκληρα ψάρια και τις επιλογές του μενού για χορτοφάγους.

Gert HI όπως το Frankie's Inn στο δεύτερο Jomtien. Αληθινός Ιταλός. Ιταλός μάστερ σεφ. Πάντα καλά

Martin M-Suggestions, στη σκοτεινή πλευρά. Εξαιρετική γαλλική/βελγική κουζίνα. Για ατμόσφαιρα παραλίας, περισσότερο από φαγητό, Glass House, Najomtien. (Πολλαπλές αναφορές για προτάσεις από τους αναγνώστες)

MANY/Multiple-The Bistro Soi Yamato 13.1. Φρέσκο ​​φαγητό, αξία για τα χρήματα. (ΜΙΣημείωση του συντάκτη-Είχαμε πολλά, πολλά να γράφουν για αυτό. Αυτός δεν ήταν διαγωνισμός δημοτικότητας ή ψηφοφορία, απλώς ζητούσα προσωπικές απόψεις, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι άρεσαν πολύ και πήραν τις περισσότερες απαντήσεις!)

Pelle-Beefeater (Πολλαπλές ψήφοι για αυτό επίσης-Επιμελητής)

Ο Patrick H-Harrys στο soi Diana! Πάντα καλό φαγητό και ωραίο προσωπικό.

Theo H-Το κινέζικο εστιατόριο Leng Kee στον κεντρικό δρόμο για πολλά χρόνια, το αγαπημένο από εμένα και την οικογένειά μου. Το ιδιαίτερο για εμάς, είναι η ψητή πάπια και τα μικρά Κοχύλια σε σάλτσα βασιλικού.

Felix C-Το αγαπημένο μου εδώ και 20 χρόνια είναι το Casa Pascal Restaurant στον δεύτερο δρόμο για πρωινό και brunch μπουφέ και ένα υπέροχο δείπνο. Δοκιμάστε το (Πολλαπλές εγγραφές για το Casa Pascal επίσης)

Martin H-Μετά από 21 χρόνια εδώ, έχω πάει στα πιο φανταχτερά και κανονικά μέρη. Το Peaky Blinders στο Pratumnak είναι εύκολα το top 3 όλων των εποχών και το αγαπημένο τώρα. Άνετο φαγητό, διασκεδαστικό φαγητό αντί για καλό φαγητό και πολύ λογικές τιμές. Τα συστατικά είναι Α+, ο σεφ είναι καλλιτέχνης. Αξίζει σίγουρα μια δοκιμή!

Frank- Γεια σας, Ως μέρος της έρευνάς σας για τα αγαπημένα μας εστιατόρια, θα πω, χωρίς κανένα δισταγμό, το γαλλικό εστιατόριο. Κέρμα Au Bon “, που διευθύνεται για πολλά χρόνια από τον José.
Ευχάριστη διακόσμηση και σταθερή ποιότητα φαγητού. Οι τιμές παραμένουν λογικές.
Haprit G-Γεια σε όλους
Νιώθω ένα καλό ινδικό γεύμα στο Alibaba, είναι πολύ ικανοποιητικό κάθε τόσο
Francesco T-Gian's Thappraya Rd. Εξαιρετική ποιότητα και εξαιρετικά κρασιά.
Αθλητικό μπαρ και ψησταριά Dani L-Frasers
Pesche-
Δείπνο γενεθλίων μια φορά στη ζωή
Στις 11 Απριλίου είχα την τιμή να είμαι καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων του αφεντικού. Από το μενού των εννέα πιάτων που μας παρουσιάστηκε κάθε πιάτο ήταν μια μοναδική δημιουργία με μόνο τα καλύτερα υλικά. Επισκέπτομαι συχνά αυτό το μέρος. Η αξία των τιμών των τροφίμων και των κρασιών είναι αξεπέραστη στην Πατάγια. Ο σεφ είναι καλλιτέχνης μαγειρικής και η τέλεια εξυπηρέτηση μαζί με την ατμόσφαιρα μετατρέπουν τις επισκέψεις μου κάθε φορά σε μια νέα εμπειρία. Για αυτό και για περισσότερους λόγους Bistro έγινε η πρώτη μου επιλογή για καλό φαγητό στην Πατάγια.
Κύπελλο Chris T-Tin στο Soi Buakhao.
Manu H-Café des amis – Casa Pascal – Da Marco (Είχαμε επίσης αρκετές εγγραφές για το Cafe Des Amis!)
Γκαλερί Neil V-Sky για μεσημεριανό γεύμα!
Pal G-Ristorante Da Marco. Είναι στη σκοτεινή πλευρά. Υπέροχο μέρος.
Kevin D-
Nicky's Bar and Guesthouse στο Soi Buakhao. Καλό φαγητό σε καλές τιμές.
Θα προσθέσω σε αυτό ότι υποστηρίζουν ένα ορφανοτροφείο και τους Pattaya Hash House Harriers.
Τις καλύτερες ευχές Debby και David.
Bill Y-Είμαι έκπληκτος που και άλλοι γνωρίζουν τα λάχανα και τα προφυλακτικά. Ναι, είναι σίγουρα το κορυφαίο 3, σε μια υπέροχη ζούγκλα πάνω από τον ωκεανό – σε κάνει να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στην Πατάγια. Η Sky Gallery είναι πιο ανοιχτή, ίσως πιο κομψή αλλά και απόλυτο «must». Λίγο ακριβό. Αλλά η θέα αξίζει τον κόπο. Η παραλία από κάτω είναι τόσο ωραία. Πιο κάτω νότια της παραλίας Jomtien βρίσκεται ίσως το ωραιότερο εστιατόριο με θέα στην επαρχία. Ρίμπα Λάπιν. Απίστευτος. Αλλά ίσως είναι πολύ μακριά για να κάνετε την προσπάθεια όταν το Cabbages και το Sky Gallery είναι τόσο κοντά στην πόλη (Πολλοί άνθρωποι έγραψαν στο Cabbages and Condoms και στο Sky Gallery-συντάκτης)
Matthias P-Surf κουζίνα, Jomtien Beach Road
Brian S-“Hungry Hippo” στο Soi Buakhao. Ωραίο προσωπικό, καλά γεύματα και φθηνό.
Το εστιατόριο Mark L-Kiss μετά από μια καλή βραδιά
Pixel A-
Sky Gallery
Γυάλινο σπίτι
Pippa
I Sea Sky
Δάσος δίπλα στη θάλασσα
Virgin Rooftop.
Robin B-Αυτό το μέρος για τα θαλασσινά με το σύμβολο του καβουριού στο τέλος του παραλιακού δρόμου Jomtien
Monika P-Suggestions και Alter Ego
Παραλία Sutrebmal-Cafe le Mar Jomtien
Bob W-McDoners Lamb Kebab στο μετρό Soi LK.
Mike S-
Taco House & Route 66 on the DarkSide
Sandbar By The Sea στο Jomtien
Caddyshack στην Πατάγια
Όλοι οι παραπάνω χώροι διαθέτουν εξαιρετικό προσωπικό εξυπηρέτησης και λογικές τιμές
Brian T-Χωρίς αμφιβολία και πάντα ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ Αξιοσημείωτη τοποθεσία, υπέροχη και προσεγμένη εξυπηρέτηση 1ης θέσης. Εκπληκτική επιλογή κρασιού. Ιταλικά και ταϊλανδέζικα πιάτα τα καλύτερα από τα καλύτερα. Πολλά από τα βιολογικά γεύματα απευθείας από το Khun Λούκα Μαρκέτι Αγρόκτημα έξω από την Πατάγια. https://www.facebook.com/toscanapattayabeach/  (Πολλές απαντήσεις και εδώ)
Αυτή ήταν, μακράν, ένα από τα μεγαλύτερα talkback αναγνωστών μας με περισσότερες από 150 απαντήσεις! Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν, η επόμενη ερώτηση συζήτησης θα είναι σε μια μέρα περίπου!
Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/