Οι πελάτες, το προσωπικό και το προσωπικό του Branch Coffee 2 βοηθούν τους άπορους κάθε εβδομάδα στο Jomtien

Jomtien, Ταϊλάνδη-

Το Branch Coffee 2, που βρίσκεται στην παραλία Jomtien, κατευθύνεται προς το Na Jomtien, έχει συγκεντρώσει μια κοινή προσπάθεια μεταξύ πελατών, ντόπιων Ρώσων πρώην παικτών και μελών του προσωπικού για να βοηθήσει τους άπορους εβδομαδιαίους στην πόλη.

Το Coffee shop χαρίζει γεύματα και νερό σε όποιον το χρειάζεται κάθε Κυριακή μεσημέρι. Οποιοσδήποτε είναι ευπρόσδεκτος να λάβει μέρος στο δώρο, σύμφωνα με το Branch Coffee.

Οποιοσδήποτε μπορεί επίσης να βοηθήσει να ταΐσει όσους έχουν ανάγκη κάνοντας δωρεές σε ένα ειδικό κουτί δωρεών που βρίσκεται στο Branch Coffee shop 2 οποιαδήποτε στιγμή της εβδομάδας.

Επί του παρόντος, η Πατάγια βρίσκεται υπό αυστηρούς περιορισμούς για τον Covid-19 που έχουν δει την πλειονότητα των τοπικών επιχειρήσεων, ειδικά εκείνων στον τομέα της ψυχαγωγίας, είτε να κλείσουν αναγκαστικά από κυβερνητικά μέτρα είτε να κλείσουν από επιλογή λόγω έλλειψης εγχώριων και Ταϊλανδών τουριστών. Η Pattaya και η Jomtien βασίζονται στον τουρισμό για το 80% του ΑΕΠ τους σύμφωνα με τους αξιωματούχους της πόλης Pattaya, αλλά ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Λόγω μιας συνεχιζόμενης κατάστασης Covid-19 στην Ταϊλάνδη, πολλοί κανόνες και κανονισμοί έχουν εφαρμοστεί, ένας από αυτούς είναι το κλείσιμο όλων των χώρων διασκέδασης σε όλο το Βασίλειο και οι πολλαπλοί ταξιδιωτικοί κανόνες που ουσιαστικά έχουν σταματήσει τα ταξίδια εσωτερικού. Η καραντίνα για τους ξένους επισκέπτες είναι επί του παρόντος δεκατέσσερις ημέρες, ανεξάρτητα από το καθεστώς εμβολιασμού, πράγμα που σημαίνει ότι οι ξένοι τουρίστες είναι επίσης βασικά μηδενικοί. Αυτό έχει δει πολλούς ανθρώπους να πέφτουν σε δύσκολες στιγμές στην Πατάγια που εξαρτάται από τους τουρίστες.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνεχίζουν να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη στην τοπική μας κοινωνία. Κατανοούμε ότι δεν θέλουν όλοι να δημοσιοποιήσουν το φιλανθρωπικό τους έργο, αλλά αν θέλετε να λάβετε υπόψη τη φιλανθρωπική, ομαδική ή ατομική σας προσπάθεια να βοηθήσετε τους άπορους για ένα άρθρο, τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι παρακάτω. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την τοπική μας κοινωνία για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/