Ο σταθμός Cross Vibe Bangkok Udomsuk ξεκινά την κατασκευή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Δελτίο τύπου. Οι δηλώσεις είναι δικές τους.

Μπανγκόκ, 18 Μαΐου 2021 – Η Cross Hotels and Resorts και η Italmar (Ταϊλάνδη) ξεκίνησαν σήμερα την κατασκευή του σταθμού Cross Vibe Bangkok Udomsuk 102 κλειδιών, μιας κοινοπραξίας μεταξύ των δύο εταιρειών που υπογράφηκε το 2019.

Ο κ. Direk Vongvairoj, Πρόεδρος της Italmar (Ταϊλάνδη), είπε ότι πιστεύει ότι παρά την πανδημία δεν υπάρχει ανάγκη να αναβληθεί η κατασκευή.

«Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα. Ο κλάδος θα ανακάμψει και με το Cross Hotels and Resorts και τη διανομή του, πιστεύουμε ότι μόλις ξαναρχίσουν τα ταξίδια, θα μπορέσουμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας τόσο επιστρέφοντες όσο και νέους, πίσω και στα δύο ξενοδοχεία μας», είπε ο κ. Direk.

Με την κατασκευή του Σταθμού Cross Vibe Bangkok Udomsuk, η Italmar (Ταϊλάνδη) κατέχει πλέον δύο ακίνητα Cross Vibe, εκτός από το Cross Vibe Bangkok Sukhumvit.

Ο κ. Harry Thaliwal, Διευθύνων Σύμβουλος της Cross Hotels and Resorts, δήλωσε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο τι μπορεί να προσφέρει η μάρκα Cross Vibe μας και θα δούμε την επιτυχία της να επαναλαμβάνεται στον σταθμό Cross Vibe Bangkok Udomsuk».

Ο σταθμός Cross Vibe Bangkok Udomsuk έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 4ο τρίμηνο του 2022. Θα προσφέρει όχι μόνο ένα μέρος για ξεκούραση, αλλά και άφθονο χώρο εργασίας με χώρο σύνδεσης, χώρο συνεργασίας, μοντέρνο επιχειρηματικό κέντρο, lifestyle καφέ, γυμναστήριο και ταράτσα πισίνα.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ο σταθμός Cross Vibe Bangkok Udomsuk βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από το σταθμό Udomsuk BTS Skytrain, ο οποίος θα γίνει ο σταθμός ανταλλαγής της γραμμής Bang Na – Αεροδρόμιο Suvarnabhumi του συστήματος Light Rail.

Το Udomsuk επινοείται ως «The new Thong Lo» όσον αφορά τον τρόπο ζωής, τις οικιστικές εγκαταστάσεις και την άνεση. Το Udomsuk είναι ένας κόμβος για ψηφιακούς νομάδες και μια νέα φυλή ταξιδιωτών και διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικά δημοφιλή εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου εστιατορίου με οδηγό Michelin – το «Somtum Khun Kan» του Bib Gourmand.

Το Udomsuk είναι επίσης γνωστό για το street food του και επίσης διαφημίζει ένα κοινοτικό εμπορικό κέντρο που ξεκινά από την αρχή της οδού Udomsuk και φτάνει μέχρι τη διασταύρωση Srinakarin. Η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς: το BTS Green Line, το Monorail Yellow Line και το Airport Light Blue Line. Το να φτάσετε εκεί με το αυτοκίνητο είναι επίσης εύκολο, με πρόσβαση σε κοντινή οδό ταχείας κυκλοφορίας και διασυνδεόμενες λεωφόρους που συνδέονται με πολλές δημοφιλείς συνοικίες στη γύρω περιοχή. Ο σταθμός Cross Vibe Bangkok Udomsuk θα είναι σίγουρα ένα νέο ορόσημο για την πολυσύχναστη και ακμάζουσα γειτονιά Udomsuk.

Η Cross Hotels and Resorts λειτουργεί επί του παρόντος 22 ξενοδοχεία σε τρεις διαφορετικές επωνυμίες – Cross, Cross Vibe και Away, στην Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, την Ινδονησία και την Ιαπωνία υπό διαχείριση και συμφωνίες franchise.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.5 (2 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/