Η Thai Royal Gazette δημοσιεύει παραγγελίες αλλαγής χρωματικών ζωνών Covid-19, νέα μέτρα για έναρξη Δευτέρα 17 Μαΐου

Ταϊλάνδη-

Η Ταϊλανδική Βασιλική Εφημερίδα κυκλοφόρησε σήμερα το απόγευμα μια εντολή εγκρίνοντας μια πρόταση που έγινε από το Κέντρο Διοίκησης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA) νωρίτερα σήμερα για αλλαγή της κωδικοποίησης ζώνης στη χώρα που ρυθμίζει τους γενικούς περιορισμούς και τα μέτρα που σχετίζονται με τον Covid-19 στο Βασίλειο.

Η παραγγελία, που παίρνει ισχύει από τη Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021, μειώνει τις υψηλότερες και αυστηρότερες ζώνες ελέγχου, ή σκούρο κόκκινο, σε τέσσερις περιοχές από έξι προηγουμένως: Μπανγκόκ, Nonthaburi, Pathum Thani και Samut Prakan. Το Chonburi έχει πέσει σε μια «κόκκινη ζώνη» ή ελεγχόμενη, και το Chiang Mai έχει πέσει σε μια «πορτοκαλί ζώνη» ή επιτήρηση.

Μεταξύ άλλων μέτρων, τα κύρια μέτρα που μειώνονται για τους αναγνώστες του Chonburi, η πλειονότητα του κοινού μας, είναι ότι το δείπνο θα επιτρέπεται με κανονικά καθίσματα μέχρι τις 11:00 μ.μ. (Αν και ο Κυβερνήτης θα μπορούσε να ενισχύσει αυτόν τον κανόνα εάν το επιλέξει.) Στο "Deep Red Οι ζώνες, όπως η Μπανγκόκ, θα επιτρέπονται με χωρητικότητα 25% μέχρι τις 9:00 μ.μ. και το φαγητό σε πακέτο μέχρι τις 11:00 Οι πορτοκαλί ζώνες επιτρέπουν το φαγητό κανονικά. Οι πωλήσεις αλκοόλ απαγορεύονται σε εστιατόρια σε όλο το Βασίλειο και τα μπαρ και οι χώροι διασκέδασης πρέπει να παραμείνουν κλειστά σε όλη τη χώρα.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η επαρχία Chonburi θα χρειαστεί επίσης να εκδώσει οδηγίες και εντολές, οι οποίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, και να δώσει οδηγίες σχετικά με τους επαρχιακούς περιορισμούς της. Οι κυβερνήτες επιτρέπεται να ενισχύουν τους κανόνες, αλλά όχι να τους αποδυναμώνουν.

Τα περισσότερα μέτρα και τα κλεισίματα ρυθμίζονται σε επαρχιακό επίπεδο, Έτσι, οι κανόνες σχετικά με αντικείμενα όπως γυμναστήρια, πισίνες, καταστήματα μασάζ, παραλίες και άλλοι χώροι θα δημοσιοποιηθούν από την κυβέρνηση του Τσονμπούρι αργότερα.

Η παραγγελία περιέχει επίσης επίσημη απαλλαγή από τη χρήση μάσκας σε οργανωμένες επίσημες συναντήσεις όπου κάποιος μπορεί να χρειαστεί να δώσει επίσημη ομιλία ή γνώμη και είτε έχει εμβολιαστεί είτε έχει κάνει πρόσφατα τεστ Covid-19 και έχει αποδειχθεί ότι δεν έχει μολυνθεί, αλλά πρέπει να ακολουθεί τον έλεγχο της νόσου μέτρα, να είστε κοινωνικά αποστασιοποιημένοι και να αφαιρείτε τη μάσκα μόνο εάν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή ομιλίες.

Οι δεκαεπτά κόκκινες επαρχίες είναι Kanchanaburi, Chon Buri, Chachoengsao, Tak, Nakhon Pathom, Nakhon Si Thammarat, Narathiwat, Prachuap Khiri Khan (Hua Hin), Ayutthaya, Phetchaburi, Yala, Ranong, Rayong, Ratchaburi, Samut Sakhon, και Suratkh. Απ 'ότι εγώ.

Οι υπόλοιπες επαρχίες είναι πορτοκαλί.

Θα σας ενημερώσουμε για παραγγελίες για συγκεκριμένες επαρχίες μόλις κυκλοφορήσουν.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.57 (7 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/