Νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο Chonburi στα 56, περίπου τα ίδια με χθες

Τσονμπούρι –

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε 56 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα το πρωί (13 Μαΐουth), ένα λιγότερο από χθες, αλλά εξακολουθεί να είναι ο χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων από τις 9 Απριλίου 2021.

Αυτό σημαίνει συνολικά 3,547 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 1,383 να εξακολουθούν να βρίσκονται σε ιατρική περίθαλψη, με έντεκα καταγεγραμμένους θανάτους στο Chonburi από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου. Ένας νέος θάνατος καταγράφηκε σήμερα.

Επιπλέον, 2,153 άτομα συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει πλήρως από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα. Χθες αφέθηκαν ελεύθεροι 102 άτομα.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Οι Mueang Chonburi με 6, Si Racha 5, Banglamung (συμπεριλαμβανομένης της Pattaya) 30, Sattahip 3, Ban Bueang 1, Phan Thong 5, Ko Chan 1, Nong Yai 1 και 4 άτομα μεταφέρθηκαν από άλλες επαρχίες στο Chonburi για ιατρική περίθαλψη.

Οι λεπτομέρειες για τις σημερινές υποθέσεις που δόθηκαν ήταν:

  1. 8 στενές επαφές σε μέλη της οικογένειας από προηγούμενους ασθενείς και 7 συναδέλφους σε χώρους εργασίας

2. Υπό διερεύνηση 41 υποθέσεων

Την τελευταία ημέρα, συνολικά 146 στενές επαφές δοκιμάστηκαν από τον εντοπισμό επαφών και 1,113 άτομα δοκιμάστηκαν σε προληπτικές δοκιμές όταν το ιατρικό προσωπικό βγαίνει στην κοινότητα.

Όλα εκκρεμούν αποτελέσματα μαζί με όσα δήλωσε το υπουργείο Υγείας ότι εκκρεμούν και άλλα αποτελέσματα.

Αξιωματούχοι του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι δήλωσαν ότι σχεδόν όλα τα νέα κρούσματα οδηγούνται από ιδιωτικές συγκεντρώσεις, κυρίως μικρές με 2-3 άτομα εκτός του νοικοκυριού να πίνουν ποτά ή φαγητό μαζί. Συνεχίζουν να παροτρύνουν τους ανθρώπους να μην συμμετέχουν σε καμία δραστηριότητα με κανέναν εκτός του νοικοκυριού τους αυτή τη στιγμή και να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι αν είναι δυνατόν και να αποφεύγουν τους δημόσιους χώρους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/