Η UNICEF ενισχύει την υποστήριξη για τον περιορισμό της επιδημίας COVID-19 στην κοινότητα Klongtoey της Μπανγκόκ

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από τη UNICEF, οι σκέψεις και οι απόψεις τους είναι δικές τους.

ΜΠΑΝΓΚΟΚ, 6 Μαΐου 2021 â€“Â Η UNICEF εντείνει την υποστήριξη για να βοηθήσει στον περιορισμό της πρόσφατης αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 στην κοινότητα Klongtoey της Μπανγκόκ μέσω διανομής γάλακτος και προμηθειών υγιεινής που έχουν υποστεί επεξεργασία με υπερθέρμανση (UHT), παρέχοντας κρίσιμες πληροφορίες και κατευθυντήριες γραμμές καθώς και κινητοποιώντας κοινοτικούς εργαζόμενους και εθελοντές για την προστασία των πιο ευάλωτων παιδιών και οικογενειών.

Η UNICEF υποστηρίζει την ομάδα Klongtoey D Jung του Komol Keemthong Foundation, μια μη κυβερνητική οργάνωση, και άλλους εταίρους επί τόπου για τη δημιουργία ενός συστήματος κοινοτικής αντίδρασης για την καταπολέμηση της πρόσφατης επιδημίας στην κοινότητα και για να βοηθήσει τα παιδιά και τις οικογένειες να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, παιδική προστασία, όπως ως ψυχοκοινωνική υποστήριξη και συμβουλευτική και άλλη κρίσιμη βοήθεια το συντομότερο δυνατό. Η UNICEF κινητοποιεί επίσης εκπαιδευμένους εθελοντές και προσλαμβάνει πρόσθετους κοινοτικούς εργαζομένους πλήρους απασχόλησης για να βοηθήσουν στην παρακολούθηση νέων περιπτώσεων, να διευκολύνουν τις παραπομπές σε υπηρεσίες υγείας και προστασίας παιδιών και να εξασφαλίσουν την έγκαιρη υποστήριξη των πληγέντων νοικοκυριών.

Η κοινότητα Klongtoey είναι η μεγαλύτερη κοινότητα χαμηλού εισοδήματος της Ταϊλάνδης που βρίσκεται στο κέντρο της Μπανγκόκ. Αποτελείται από 43 υποκοινότητες και φιλοξενεί περίπου 100,000 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία εργάζονται στον άτυπο τομέα και δεν έχουν πρόσβαση σε είδη υγιεινής και άλλα κρίσιμα εφόδια.

Ο αντίκτυπος της πανδημίας COVID-19 θα μπορούσε να έχει ισόβιες συνέπειες για τα παιδιά, ιδιαίτερα τα πιο ευάλωτα. Οι λοιμώξεις στα παιδιά αυξάνονται. τα περιοριστικά μέτρα διακόπτουν την πρόσβασή τους σε υπηρεσίες υγείας, εκπαίδευσης, πρόνοιας και προστασίας· Τα μέτρα διαχωρισμού της οικογένειας μεταξύ παιδιών και φροντιστών που έχουν προσβληθεί από τον COVID-19 θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένταση και φόβο και να θέσουν σε κίνδυνο την ευημερία των παιδιών και ο οικονομικός αντίκτυπος στα εισοδήματα των νοικοκυριών μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την ευημερία και το μέλλον των παιδιών.

Η UNICEF θα παραδώσει περισσότερα από 100,000 είδη υγιεινής, όπως σαπούνια, απολυμαντικά χεριών, σπρέι αλκοόλης, απολυμαντικά και μάσκες προσώπου για την προστασία των παιδιών και των οικογενειών, καθώς και των κοινοτικών εργαζομένων και των εθελοντών κατά του COVID-19. Το γάλα UHT μαζί με βιβλία, παιχνίδια και εκπαιδευτικό υλικό θα παραδοθούν επίσης στην κοινότητα Klongtoey για να διατηρήσουν τα μικρά παιδιά υγιή και να μαθαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μέσω του δικτύου της ΙΑmUNICEF εθελοντική πλατφόρμα, η UNICEF κινητοποιεί εθελοντές μαθητές για να αναπτύξουν μια σειρά από γραφήματα, αφίσες, φυλλάδια και ένα κοινοτικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συμβουλές αυτοφροντίδας, οδηγίες για γονείς και κοινότητες, καθώς και ενημερώσεις για τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης για να ενημερώνεται η κοινότητα Klongtoey ενώ ζούσε κάτω από περιοριστικά μέτρα για τον COVID-19.

Θα δημιουργηθεί επίσης μια τηλεφωνική γραμμή για να παρέχει κρίσιμες πληροφορίες στην κοινότητα, όπως συστάσεις καραντίνας, πώς να κάνετε τεστ για COVID-19, τι να κάνετε εάν ένα άτομο ή μέλος της οικογένειάς του έχει μολυνθεί και ποιες ομάδες κινδυνεύουν να μολυνθούν.

###

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα εθελοντισμού της UNICEF για να βοηθήσετε στην καταπολέμηση του COVID-19, επισκεφθείτε: https://www.unicef.org/thailand/i-am-unicef

 Περισσότερες πληροφορίες για το COVID-19 και το έργο της UNICEF:  www.unicef.org/coronavirusÂ ή Â www.unicef.org/thailand

Λάβετε μέρος στον αγώνα κατά του CODIV-19 κάνοντας δωρεά στις προσπάθειες της UNICEF Ταϊλάνδης:

Διαδικτυακή Ημερίδα:ΕΝΑ https://unicef.or.th/en/donate/campaigns/covid-19

Τραπεζική Μεταφορά : Μπανγκόκ τραπεζικός λογαριασμός αρ. 201-3-01324-4

Στείλτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (όνομα, διεύθυνση, αριθμό κινητού τηλεφώνου) μαζί με το δελτίο πληρωμής στη UNICEF και αναφέρετε «Covid-19» στο unicefthailand@unicef.org

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/