Συντριβή οδηγού φορτηγού σε στύλους ηλεκτρικού ρεύματος Si Racha προκαλεί ζημιές σχεδόν ενός εκατομμυρίου μπατ

Σι Ράχα –

Ένας οδηγός pickup τραυματίστηκε στη μύτη αφού οδήγησε το φορτηγό του σε στύλους υψηλής τάσης στο Si Racha, ανατρέποντάς τους και κλείνοντας το ρεύμα στους γύρω κατοίκους. Οι αξιωματούχοι των ηλεκτρικών αρχών υπολόγισαν το συνολικό κόστος της ζημιάς σε περίπου 900,000 μπατ.

Η αστυνομία του Borwin ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 7:30 π.μ. στο Borwin τη Δευτέρα 3 Μαΐου.

Αυτοί και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο φορτηγό στο γρασίδι. Ο οδηγός, ο κ. Suphon Sangsit, 45 ετών, είχε τραυματιστεί στη μύτη αφού χτύπησε στο ταμπλό κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο σε σταθερή και εν γνώσει του κατάσταση.

Ο Σουφόν είπε στην αστυνομία ενώ έπαιρνε ιατρική περίθαλψη: «Είμαι φύλακας που δουλεύω όλη τη νύχτα και πήγαινα στο σπίτι από μια ιδιαίτερα μεγάλη βάρδια. Αποκοιμήθηκα στο τιμόνι πριν το φορτηγό μου προσκρούσει στον πόλο τροφοδοσίας υψηλής τάσης.»

Η αρχή ηλεκτροδότησης διέκοψε το ρεύμα στην περιοχή ενώ επισκεύαζαν τον στύλο του ηλεκτρικού ρεύματος. Έχουν υπολογίσει το κόστος ζημιάς του στύλου ισχύος σε περισσότερα από 900,000 μπατ. Δεν είναι ακόμη σαφές, σύμφωνα με την αστυνομία, εάν ο κ. Σουφόν, του οποίου το μέτριο εισόδημα ως φύλακας πιθανότατα δεν θα επαρκούσε, θα κληθεί να πληρώσει για τους κατεστραμμένους ηλεκτρικούς στύλους.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayaNews.com

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.