Ο Τσονμπούρι εκδίδει εντολή για ακύρωση σημείων ελέγχου «τύπου εγγράφων» στην επαρχία, στην περιοχή Πατάγια

Chonburi, Ταϊλάνδη-

Μια παραγγελία αργά το βράδυ κυκλοφόρησε σήμερα το βράδυ και δημοσιεύτηκε στη σελίδα PRPattaya και κοινοποιήθηκε σε πολλές ομάδες ταϊλανδέζικης γλώσσας που φαίνεται να αναφέρουν ότι τα σημεία ελέγχου «τύπου εγγράφων» έχουν ακυρωθεί στο Chonburi λόγω ανησυχιών αξιωματούχων που μολύνουν τον Covid-19. σημεία ελέγχου ή όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία για να λάβουν τα έγγραφα.

Καλύψαμε προηγουμένως την πρόσφατα ανακοινωθείσα σημεία ελέγχου εδώ σε μορφή άρθρου και επίσης εδώ σε μορφή βίντεο.

Η νέα παραγγελία, που τέθηκε σε ισχύ από την Τετάρτη 5 Μαΐου, φαίνεται να ακυρώνει την παραγγελία, δηλώνοντας ανησυχία για εξάπλωση του Covid-19 λόγω της διαδικασίας τεκμηρίωσης και μείωσης των σημείων επαφής.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί, η εντολή για τους κατοίκους του Chonburi να μείνουν σπίτι, να αποφεύγουν όλα τα ταξίδια που δεν είναι κρίσιμα ή απαραίτητα και να μην εγκαταλείπουν την επαρχία δεν έχει αλλάξει, αν και η επίσημη διαδικασία τεκμηρίωσης και η απαίτηση για λήψη εντύπων από νομικό γραφείο, δημαρχείο ή άλλο αξιωματούχο έχει. Οι κάτοικοι του Τσονμπούρι εξακολουθούν να καλούνται να «μείνουν σπίτι και να παραμείνουν ασφαλείς» και να αναβάλουν ή να ακυρώσουν όλα τα μη σημαντικά ταξίδια ή τον εσωτερικό τουρισμό.

Αυτό επίσης δεν σημαίνει ότι άλλα είδη σημείων ελέγχου, όπως έλεγχοι παράνομων μεταναστών, αστυνομικά σημεία ελέγχου κ.λπ. δεν εκτελούνται, αλλά ότι τα σημεία ελέγχου τύπου εγγράφων δεν χρειάζονται πλέον.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.2 (5 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/