Ο διάσημος Ταϊλανδός κωμικός «Kom Chauncheun» πέθανε σε ηλικία 64 ετών, εβδομάδες αφότου διαγνώστηκε με κορωνοϊό Covid-19.

Μπανγκόκ -

Ο διάσημος Ταϊλανδός κωμικός Akom Preedakul, ο οποίος είναι γνωστός για το καλλιτεχνικό του όνομα «Kom Chauncheun», πέθανε το πρωί της Παρασκευής, 30 Απριλίου, 18 ημέρες αφότου διαγνώστηκε με κορωνοϊό Covid-19 και εισήλθε σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ για θεραπεία.

Ο χαμός του κωμικού ανακοινώθηκε στη σελίδα του στο Facebook γύρω στις 7:00 το πρωί. από την κόρη του, Napatcharin Preedakul. Το status έγραφε: «Ο πατέρας μου αναπαύεται εν ειρήνη τώρα».

Ο Κομ, 64 ετών, και τα μέλη της οικογένειάς του έκαναν τεστ Covid-19 στο νοσοκομείο Serirak στις 11 Απριλίου, αφού ένας από τους διάσημους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκε, ο Ball Chuenyim, βρέθηκε μολυσμένος από τον ιό.

Αποδείχθηκε θετικός στον ιό αν και ασυμπτωματικός και εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στις 12 Απριλίου. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν είχαν μολυνθεί, αλλά χρειάστηκε να περάσουν τα ίδια σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Ωστόσο, άρχισε να έχει σοβαρά συμπτώματα στις 17 Απριλίου και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ αφού η κατάσταση της υγείας του έγινε κρίσιμη, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων.

Σύμφωνα με την κόρη του, δεν ανταποκρίθηκε στη φαρμακευτική αγωγή και κινδύνευσε να υποστεί καρδιακή ανακοπή την Πέμπτη. Διαπιστώθηκε ο θάνατός του το πρωί της Παρασκευής.

Η σορός του Κομ μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στο Wat Phra Sri Mahathat Woramahawihan στην περιοχή Bang Khen της πρωτεύουσας, όπου τα τελετουργικά της κηδείας ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 3:00 μ.μ. σήμερα.

Ο Κομ ήταν πρόσφατα διάσημος για την εκφραστική αλλά κωμική φράση «Ai sus», που σημαίνει κάθαρμα στην ταϊλανδέζικη γλώσσα. Κάποτε είπε σε μια συνέντευξή του ότι ο κόσμος τον έβρισκε αστείο γιατί η υποκριτική και τα αστεία ήρθαν φυσικά και δεν έμοιαζαν με κανέναν σαν να ήταν σε μια καθημερινή συζήτηση.

Μπορείτε να βρείτε μερικά από τα προηγούμενα έργα του εδώ

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.