Η Ένωση λιανοπωλητών της Ταϊλάνδης ανακοινώνει ώρες για τις «Σκούρες Κόκκινες Ζώνες», πιο αυστηρές από τους κανόνες της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη-

Η Ένωση λιανοπωλητών της Ταϊλάνδης, σε συνεργασία με την Ένωση Εμπορικών Κέντρων Ταϊλάνδης, ανακοίνωσαν απόψε τις ώρες λειτουργίας των ζωνών «Σκούρο Κόκκινο» στην Ταϊλάνδη, οι οποίες είναι αυστηρότερες από αυτές που δηλώνει το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA).

  Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση CCSA για τις σκούρες κόκκινες ζώνες και το νέο σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης για την Ταϊλάνδη εδώ.

Σύμφωνα με τους δύο εμπορικούς συλλόγους της Ταϊλάνδης, θα υιοθετήσουν τους ακόλουθους κανόνες στις ζώνες «Σκούρο Κόκκινο», οι οποίοι είναι: Μπανγκόκ, Τσονμπούρι (Παττάγια), Νονταμπούρι, Τσιάνγκ Μάι, Σαμούτ Πράκαν και Παθούμ Τάνι που θα ισχύουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ή έως περαιτέρω ανακοίνωση από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης:

-Τα εμπορικά κέντρα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 π.μ. έως τις 8:00 (μία ώρα αυστηρότερα από τους κανόνες CCSA)

-Τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 9:00

-Οι αγορές θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 9:00

-Τα ψιλικατζίδικα όπως το 7-11, το Family Mart κ.λπ. θα είναι ανοιχτά από τις 5:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. Αυτός είναι αυστηρότερος από τον κανόνα CCSA από τις 4:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ.

-Τα εστιατόρια (συμπεριλαμβανομένων των πωλητών καροτσιών φαγητού) μπορούν να λειτουργούν σε πακέτο μόνο μέχρι τις 9:00 μ.μ. Το δείπνο απαγορεύεται σε σκούρες κόκκινες ζώνες.

-Τα γήπεδα φαγητού/οι ανοιχτοί χώροι καθιστικών στις αγορές για φαγητό πρέπει να κλείνουν και δεν μπορούν να είναι ανοιχτοί. Αυτό περιλαμβάνει πωλητές καροτσιών τροφίμων.

Αυτοί οι κανόνες θα διαρκέσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες από την πρώτη Μαΐου, αλλά θα μπορούσαν να παραταθούν σύμφωνα με εκπροσώπους των ενώσεων λιανικής.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/