112 επιβεβαιωμένα και νέα κρούσματα Covid-19 στο Chonburi, το σπίτι της Pattaya, σήμερα

Chonburi, Ταϊλάνδη –

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε 112 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα το πρωί (29 Απριλίουth).

Αυτό σημαίνει συνολικά 2,265 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 1,584 να βρίσκονται ακόμη σε ιατρική περίθαλψη, με δύο καταγεγραμμένους θανάτους αυτή την εβδομάδα στο Τσονμπούρι από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου.

Επιπλέον, 679 άτομα συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει πλήρως από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα. Τα σημερινά κρούσματα σημείωσαν πολύ μικρή αύξηση από τα χθεσινά συνολικά 108 κρούσματα, αν και αναρρώθηκαν πάνω από εκατό περισσότερα άτομα αλλά με ένα επιπλέον καταγεγραμμένο θάνατο.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Ο Mueang Chonburi με 24, ο Si Racha 8, ο Banglamung (Pattaya) 59, ο Panat Nikhom 1, ο Sattahip 7, ο Ban Bueng 4, ο Pan Thong 3 και έξι ασθενείς από άλλες επαρχίες μεταφέρθηκαν στο Chonburi για ιατρική περίθαλψη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Οι λεπτομέρειες για τις σημερινές περιπτώσεις είναι:
1.1 808 Club Pattaya 1 άτομο
1.2 Μία στενή επαφή από επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Βερολίνο στο Bangsaen
1.3 1 στενή επαφή από επιβεβαιωμένο ασθενή στο BONE PUB.
1.4 3 στενές επαφές από επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Top one, Ratchada, Bangkok,
1.5 4 επιβεβαιωμένοι ασθενείς για άλλους χώρους ψυχαγωγίας στην περιοχή Mueang Chon Buri

1 από το κατάστημα KBBQ

Τραπέζι σνούκερ, νυχτερινή αγορά Ban Bueng, 1 θήκη

Τέσσερις ασθενείς από «άλλα» ιδρύματα χωρίς όνομα


5.1 1 επιβεβαιωμένος ασθενής από προηγούμενο κρούσμα στην επαρχία Pathum Thani
5.2 3 επιβεβαιωμένοι ασθενείς της Μπανγκόκ από προηγούμενο κρούσμα
5.3 1 επιβεβαιωμένος ασθενής από προηγούμενο κρούσμα στην επαρχία Nonthaburi
5.4 1 επιβεβαιωμένος ασθενής από προηγούμενο κρούσμα στο Πουκέτ
5.5 5 επιβεβαιωμένοι ασθενείς από προηγούμενο κρούσμα στην επαρχία Rayong
5.6 7 επιβεβαιωμένοι ασθενείς από προηγούμενο κρούσμα στο Samut Prakan
5.7 1 επιβεβαιωμένος ασθενής από προηγούμενο κρούσμα στην επαρχία Ayutthaya
6. Ιατρικό προσωπικό μία περίπτωση

Επιπλέον 36 στενές επαφές και μέλη της οικογένειας προηγουμένως επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Chonburi

Σε διαδικασία έρευνας βρίσκονται αυτή τη στιγμή 40 υποθέσεις.

Λεπτομέρειες για τον επιπλέον θάνατο δεν δόθηκαν.

-=-=-=-=-=-==-=-

Την τελευταία ημέρα, συνολικά 124 στενές επαφές ελέγχθηκαν από τον εντοπισμό επαφών και 956 άτομα ελέγχονταν σε προληπτικές δοκιμές όταν το ιατρικό προσωπικό βγαίνει στην κοινότητα. Όλα εκκρεμούν αποτελέσματα. Επιπλέον, άλλα 1,044 άτομα δοκιμάστηκαν από κινητά φορτηγά δοκιμών και περιμένουν επίσης αποτελέσματα καθώς οι αξιωματούχοι εντείνουν τις επιθετικές δοκιμές στην κοινότητα.

-=-=-=-=-=-=-

Οι αξιωματούχοι του Τσονμπούρι ζητούν από τους ανθρώπους να συνεχίσουν να μένουν σπίτι, να αποστασιοποιούνται κοινωνικά και να ακολουθούν άλλα μέτρα που σχετίζονται με τον Covid-19 για τον έλεγχο της κατάστασης.

-=-=-=-=-=-=-

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/