Η Βασιλική Αεροπορία της Ταϊλάνδης θα συλλέξει τον ακόλουθο της Ταϊλάνδης Πολεμικής Αεροπορίας και τα πέντε μέλη της οικογένειάς του από την Ινδία για θεραπεία μετά από σοβαρά συμπτώματα Covid-19

Μπανγκόκ -

Η Βασιλική Αεροπορία της Ταϊλάνδης ανέφερε σήμερα, 25 Απριλίου, ότι έστειλε ένα αεροπλάνο Airbus A350 για να συλλέξει έναν ακόλουθο της Ταϊλάνδης Πολεμικής Αεροπορίας και τα πέντε μέλη της οικογένειάς του στην Ινδία για επείγουσα περίθαλψη στην Ταϊλάνδη, αφού φέρεται ότι βρέθηκαν μολυσμένοι με Covid-19 και δεν είχαν λαμβάνουν οποιαδήποτε θεραπεία λόγω έλλειψης πληρότητας σε τοπικά νοσοκομεία.

Ο υποστράτηγος Thanut Chanampai, Αρχηγός Πολιτικών Υποθέσεων και εκπρόσωπος της Βασιλικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης, δήλωσε ότι ο ακόλουθος της Πολεμικής Αεροπορίας υπέφερε από σοβαρές παθήσεις υγείας, συμπεριλαμβανομένης λοίμωξης στους πνεύμονες, και πρέπει να επιστρέψει στην Ταϊλάνδη το συντομότερο δυνατό για θεραπεία μετά θετικός στον κορωνοϊό Covid-19.

Σύμφωνα με τη δήλωσή του, ο ασθενής και η οικογένειά του πρέπει να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα νοσοκομεία, ανεπαρκής νοσοκομειακός εξοπλισμός και έλλειψη ιατρικού προσωπικού λόγω των ραγδαίων μολύνσεων στην ίδια τη χώρα.

Η Πολεμική Αεροπορία, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ταϊλάνδης στην Ινδία και το Υπουργείο Εξωτερικών, σχεδίαζε στη συνέχεια να στείλει ένα αεροπλάνο για να παραλάβει την οικογένεια για τη δική τους ασφάλεια. Ο Thanut διαβεβαίωσε επίσης ότι όλες οι διαδικασίες κινήθηκαν ανάλογα με τις διαδικασίες του αρμόδιου τμήματος Εξωτερικών Υποθέσεων.

Η πτήση μετέφερε επίσης μια ομάδα προσωπικού από το Τμήμα Ελέγχου Μεταδοτικών Ασθενειών που θα παρακολουθούσε στενά την κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης από το New Deli προς την Μπανγκόκ, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Είπε: «Αναμένεται να φτάσουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Don Mueang απόψε. Κατά την άφιξή τους θα μπουν άμεσα στη διαδικασία μεταφοράς ασθενών στα κατά τόπους νοσοκομεία, σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα του Τμήματος Δημόσιας Υγείας».

Η Βασιλική Αεροπορία της Ταϊλάνδης καθησύχασε τους νευρικούς πολίτες ότι δεν θα υπήρχε γενική έκθεση όσων μεταφέρονταν από την Ινδία για ιατρική περίθαλψη, αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξακολουθούσαν να βλέπουν πολλά σχόλια που εξέφραζαν ανησυχία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.