Οδηγός νεκρός και επτά τραυματίες μετά από σύγκρουση και ανατροπή φορτηγού που μετέφερε δέκα εργάτες οικοδομών στην επαρχία Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawanghet

Phanat Nikhom, Chonburi –

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του, ενώ επτά άνθρωποι έχουν τραυματιστεί διάφορα όταν ένας οδηγός φορτηγού που μετέφερε δέκα εργάτες οικοδομών συνετρίβη και ανατράπηκε στην περιοχή Phanat Nikhom νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία Phanat Nikhom ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το βράδυ της Δευτέρας γύρω στις 8:00 (19 Απριλίουth) στον αριθμό δρόμου 331 στην υποπεριοχή Monnang.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και μέλη έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν ένα αναποδογυρισμένο και κατεστραμμένο ασημένιο φορτηγό στην άκρη του αγροτικού δρόμου. Άνθρωποι βρέθηκαν διάσπαρτοι στο δρόμο με διάφορα τραύματα.

Ο κ. Praivet Sangartit, 41, ο οδηγός, βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό. Άλλα επτά άτομα που επέβαιναν στο φορτηγό υπέστησαν διάφορους τραυματισμούς, οι οποίοι ονομάστηκαν ως ο κ. Opas Jeamton, 27, ο κ. Sarawut Taopoeen, 29, ο κ. Prasan Eiangheng, 31, ο κ. Chanchai Laipuengthong, 51 ετών, Puriwat Kariki, 32, ο κ. Somjet Nuanputsa, 25 και ο κ. Wichai Saruamsi, 31. Δύο επιπλέον επιβάτες δεν τραυματίστηκαν στο ατύχημα και περίμεναν την αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία να δώσουν καταθέσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Sawanghet
Ο κ. Athiwat Kenson, 28 ετών, ο οποίος ήταν ένας από τους επιβάτες αλλά δεν τραυματίστηκε, είπε στον ταϊλανδικό Τύπο, «Δέκα από εμάς επιστρέψαμε από τη δουλειά στο Si Racha και κατευθυνθήκαμε στο σπίτι για το βράδυ στο Chacherngsao».
«Πέντε από εμάς ήμασταν στο μπροστινό μέρος του φορτηγού και άλλοι πέντε στο πίσω μέρος του φορτηγού. Οι μισοί από εμάς ήμασταν ξύπνιοι και οι μισοί κοιμόμασταν όταν ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε. Δεν είμαστε σίγουροι τι προκάλεσε το ατύχημα». δήλωσε ο Athiwat.
Η αστυνομία του Phanat Nikhom διεξάγει πλήρη έρευνα για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος και θα πάρει συνέντευξη από ορισμένους από τους τραυματίες επιβάτες όταν αναρρώσουν από τα τραύματά τους σε τοπικό ιατρικό κέντρο.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.