Το τουρνουά Honda LPGAÂ Ταϊλάνδης 2021 θα συνεχίσει να διεξάγεται στην Πατάγια τον επόμενο μήνα, δεν θα επιτρέπονται οπαδοί αυτοπροσώπως

Πατάγια, Ταϊλάνδη -

Το δημοφιλές γυναικείο τουρνουά γκολφ «Honda LPGA Thailand 2021» είναι έτοιμο να διεξαχθεί στο Siam Country Club Pattaya Old Course από τις 6 Μαΐου.th έως τις 9 Μαΐου, αλλά φέτος, λόγω ανησυχιών για τον Covid-19, δεν θα επιτραπεί κανένας θαυμαστής στο χώρο του ξενοδοχείου.

Η Honda Automobile (Thailand) Co., Ltd. μαζί με την IMG ανακοίνωσαν ότι το τουρνουά συνεχίζεται παρά την τρέχουσα επιδημία Covid-19 στην Ταϊλάνδη, χθες (20 Απριλίου). Πάνω από 70 κορυφαίες παίκτριες γκολφ από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στο τουρνουά και επί του παρόντος βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα προετοιμάζονται για τη διοργάνωση. Η δημοφιλής ετήσια εκδήλωση ουσιαστικά ακυρώθηκε πέρυσι, αλλά συνεχίζεται φέτος, αν και με δραματική Προφυλάξεις για τον covid-19.

Φέτος το τουρνουά θα διεξαχθεί σε κλειστό χώρο με υψηλές προδιαγραφές και ρύθμιση μετρήσεων υγιεινής από το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων COVIDâ€19 ή CCSA. Οι παίκτες συμμετέχουν σε μια στρατηγική στυλ «φούσκας» στην οποία δεν εκτίθενται σε κανέναν εκτός της φούσκας τους και είναι περιορισμένοι στις κινήσεις τους όσο βρίσκονται στη χώρα για το τουρνουά.

Η κα Winnie Heng, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, IMG Thailand, ο διοργανωτής του τουρνουά, είπε: «Συνεργαστήκαμε με την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης για να κανονίσουμε μια «Οργανωτική Καραντίνα» για όλους τους συμμετέχοντες που συμμετέχουν στο τουρνουά. Αυτό χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία για πρόσφατες διοργανώσεις μπάντμιντον διεθνούς επιπέδου και έχει αποδειχθεί επιτυχημένο σε άλλες χώρες για μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Οι συμμετέχοντες υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες και μέτρα για την πρόληψη πιθανής έκθεσης σε οποιονδήποτε μπορεί να έχει Covid-19.â€

«Οι αυστηρές μετρήσεις μας, όπως ο έλεγχος υγείας και οι ταξιδιωτικές απαιτήσεις, θα διασφαλίσουν ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στο τουρνουά θα έχουν την καλύτερη εμπειρία ακολουθώντας τις μετρήσεις Covid-19», πρόσθεσε η Winnie.

Δεν θα υπάρχουν θεατές στο τουρνουά που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του PPTV Channel 36, www.pptvhd36.com και της εφαρμογής PPTVHD36. Την εκδήλωση αναμένεται να δουν σε όλο τον κόσμο οι πρόθυμοι λάτρεις του γκολφ.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερωμένα νέα, επισκεφθείτε το Honda LPGA Thailand 2021 στο www.hondalpgathailand..com  και  www.facebook.com/lpgaThailand

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Parler,ΕΝΑ Flipboard,Â ή Â tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â ή στα σχόλια παρακάτω.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.