ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ: Η Pattaya Gogo προειδοποιεί τους ανθρώπους που επισκέφθηκαν μέρη σε σχέση με επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο Chonburi

Πατάγια -

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi χθες το βράδυ (18 Απριλίου) κυκλοφόρησε μια άλλη προειδοποίηση για να ενημερώσει τους ανθρώπους που πήγαν σε ένα συγκεκριμένο Gogo αυτόν τον μήνα για να ενημερώσουν τις υγειονομικές αρχές και να παρακολουθήσουν την υγεία τους.

  • Pin – Up A Gogo στην Pattaya Walking Street από 1 Απριλίου έως 9 Απριλίου από τις 7:00 μ.μ. έως τη 1:00 π.μ.

Όποιος επισκέφτηκε αυτά τα μέρη εκείνες τις μέρες θα πρέπει να κάνει ένα τεστ Covid – 19 και δεν πρέπει να πάει στη δουλειά μέχρι να λάβουν ένα αποτέλεσμα εξέτασης, σύμφωνα με το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi. Μπορούν να καλέσουν τον αριθμό στην παραπάνω αφίσα εάν επισκέφτηκαν αυτήν την τοποθεσία, υπάρχουν άτομα που μπορούν να μιλούν ταϊλανδέζικα και αγγλικά διαθέσιμα.

Ενημερώστε το νοσοκομείο ότι επισκεφτήκατε το ίδιο μέρος με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19, συνέχισαν.

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε 82 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα το πρωί στη δημοφιλή επαρχία που περιλαμβάνει την Πατάγια. Αυτό αντανακλά μια πτωτική τάση από την περασμένη εβδομάδα συνολικά και τον λιγότερο αριθμό νέων κρουσμάτων από τις 9 Απριλίου.

https://thepattayanews.com/2021/04/20/chonburi-province-has-82-new-and-confirmed-cases-of-covid-19-today/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.