Ο Κυβερνήτης Chonburi διευκρινίζει ότι οι παραλίες είναι ανοιχτές, αλλά δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε μεγάλες ομάδες, ειδικά γύρω από την κατανάλωση αλκοόλ

Τσονμπούρι-

Ο κυβερνήτης του Τσονμπούρι διευκρίνισε, μαζί με μια ανακοίνωση στις σελίδες Δημοσίων Σχέσεων του Τσονμπούρι χθες το βράδυ στο Διαδίκτυο, ότι οι παραλίες στο Τσονμπούρι θα παραμείνουν ανοιχτές μετά από αυτό που ονομάστηκε «παρεξήγηση» της προηγούμενης παραγγελίας με ορισμένους αξιωματούχους χθες.

Μια προηγούμενη διαταγή είχε περιγράψει τις παραλίες ως ανοιχτές για άσκηση, αλλά όχι για συγκέντρωση, παρέα κ.λπ., και, σύμφωνα με τις αρχές, παρερμηνευόταν από ορισμένους αξιωματούχους που οδήγησε σε τεράστια σύγχυση, ειδικά στην παραλία Bangsaen που προηγουμένως είχαν ανακοινώσει μόνο τους παραλιακούς διαδρόμους ήταν ανοιχτά για άσκηση.

Διόρθωση στη διάταξη έγινε διευκρινίζοντας τις δηλώσεις χθες το βράδυ από τον Κυβερνήτη Τσονμπούρι. Οι παραλίες είναι ανοιχτές, ακόμη και για κολύμπι, ωστόσο η συγκέντρωση σε μεγάλες ομάδες για κατανάλωση αλκοόλ, πάρτι κ.λπ. απαγορεύεται αυστηρά. Οι αρχές επιβολής του νόμου έχουν κληθεί να παρακολουθούν τους ανθρώπους που πίνουν αλκοόλ και να επιβάλλουν τις εντολές. Η Pattaya News σημειώνει ότι η κατανάλωση αλκοόλ στις παραλίες ήταν πάντα απαγορευμένη, τεχνικά, αλλά σπάνια επιβάλλονταν εκτός από καταστάσεις Covid-19 όπως η παρούσα.

Ο πρωταρχικός σκοπός της παραλίας, σύμφωνα με αξιωματούχους, είναι η άσκηση και ο καθαρός αέρας, όχι η συγκέντρωση σε ομάδες και η συναναστροφή κατά τη διάρκεια της κατάστασης του Covid-19 στο Chonburi. Από την ώρα του Τύπου, μια ματιά γύρω από την παραλία Jomtien και την παραλία Pattaya σήμερα το πρωί, 18 Απριλίου 2021, δείχνει ότι οι χειριστές καρέκλας ομπρέλας είναι ανοιχτοί κανονικά, αν και τους έχει πει να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες χρησιμοποιούν μάσκες και τηρούν κοινωνική απόσταση.

Ως πρόσθετη σημείωση, οι παραλίες που ανήκουν στο Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης αποφάσισαν να κλείσουν. Αυτές είναι γενικά ιδιωτικές παραλίες κυρίως στο Sattahip.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/